Gość Guest Napisano 8 Stycznia 2014 #108645 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 Witam tych ktorzy to odwiedza... Jestem tu NOWY,fakt.. tyle ze w ta gre mam Spedzone juz Prawie pol zycia... Mniejsza o to.. Dzisiaj czyli 8.01.2014 z rana gdy wlaczylem steama byla aktualizacja.. ktora ladnie mi napieprzyla z tym OWYM STEAMEM. a mianowicie zaczne od tego iz Problemy sa az 3 POWODY? HMM.. Po 1. Gdy odpalam CS-a - chce wyjsc do pulpitu "windowsem" to pulpit mi wariuje, w taki sposob ze ikony ktore sa po lewej stronie , rowniez sa po prawej.. Nie idzie nic zrobic.. musze robic reset kompa totalny zawias.. Nawet manadzer zadan sobie nie radzi. Po 2. Gdy tak pare razy minimalizuje gre to wystepuje taki o to problem... http://speedy.sh/cKRMs/namnlos1.JPG - Windowsa mam po szwedzku w razie W. Po 3. Jest rowniez problem tego typu.. Gdy wychodzilem z CS-a wywalilo mi takie cos. http://speedy.sh/dBmn4/namnlos2.JPG Jak widac jest jakis problem z hl.exe - Wie ktos moze dlaczego? Dodam rowniez ze po aktualizacjach zawsze musialem podmieniac pliki na stare gdyz nie dzialala mi gra, tym razem jakos nie idzie. W dodatku w menu Video byly do wyboru 3 grafy czyli software,opengl,D3D - po aktualizacji mam tylko software,openGL. Zawsze gralem na D3D - widocznie juz nie bede.. Wie ktos moze jak ogarnac ten problem? edit @ : dodam rowniez ze robilem 2x reinstall steama. 1x z podmienionymi plikami na starego CS-a , zas drugi Instalowany normalnie - DALEJ NIE DZIALA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Stycznia 2014 #108720 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 Po którejś tam aktualizacji funkcja w Video tj D3D została wyłączona. Zawsze akceptowałem aktualizacje i instalowało się wszystko i było ok nie mam teraz takich problemów jak tutaj kilka osób. Proponuje zrobić tak : Usuwamy steama oraz wszystko co związane ze steamem..tj cstrike,steamapps itp itd... Usuwamy z rejestru również ( samo usunięcie steama nie pomoże ) - trzeba oczyścić rejestr. Następnie instalujemy steam wszystko niech się aktualizuje automatycznie i powinno śmigać...Jesli nie to można popróbować na innych partycjach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi