Gość Guest Napisano 6 Stycznia 2014 #107547 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 Nick: GrenGames Wiek: 13 Doświadczenie (w byciu adminem): Uczyłem sie od adminów z innych sieci. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 7.5 Staż w CS-sie: 2-lata prawie Steam / NonSteam:NonSteam Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: Dlaczego TY .!: Bo lubie jeśli na serwerze jest porzondek. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 2-4h Kontakt: Fecboke/Skype Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neutron Napisano 6 Stycznia 2014 #107552 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 Najpierw kolego przeczytaj wymagania na admina a potem składaj podanie. Jestem na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 6 Stycznia 2014 #107556 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 Nie spełniasz prawie żadnych jak nie żadnych wymagań i widać, że nie znasz się na ortografii.. Jestem na Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Stycznia 2014 #107559 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 Na Nie. -Wiek -NonSteam -Znajomość ortografii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`cruzeN. Napisano 6 Stycznia 2014 #107569 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 Nie. Nie spełniasz wymagań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 6 Stycznia 2014 #107572 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 Nie spełniasz wymagań. ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera.Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi