KAPI NS Napisano 21 Stycznia 2016 #386611 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 Nick: Armia Krajowa Wiek: 18 Doświadczenie (w byciu adminem): Kiedyś byłem admem na serwerowni która niestety upadła Znajomość AMXX (W skali 1-10): 6/7 Staż w CS-sie: około 8/9 lat Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: Bywają sytuację gdy ja gram ,że są gracze na "wspomagaczach" a nie ma żadnego admina. Chcę pomóc w likwidowaniu takich graczy. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 2-3 H , w weekendy zazwyczaj więcej Kontakt: Steam, Forum Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/player/Armia%20Krajowa/80.72.43.106:27022/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M@R!O Napisano 21 Stycznia 2016 #386635 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 Aktywność na dzień dzisiejszy super lecz na serwerze grasz dopiero od 7 dni Daj się lepiej poznać graczom, adminom. Obecnie jestem na NIE. @edit Jeśli grałeś wcześniej na innym nicku mogłeś wspomnieć o tym w podaniu Jestem na TAK +wymagania +steam +aktywność +zgłasza na u@ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flexee Napisano 22 Stycznia 2016 #386648 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2016 Aktywność na dzień dzisiejszy super lecz na serwerze grasz dopiero od 7 dni Daj się lepiej poznać graczom, adminom. Obecnie jestem na NIE On grał wcześniej ale pod innym nickiem A ja jestem na TAK. +aktywność +znajomość amx +zgłasza na u@ +ogarnięty - to bot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KreatywnyAli Napisano 22 Stycznia 2016 #386671 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2016 Wcześniej grał pod innym nickiem Tutaj wielkie tak +Zgłasza na steam,u@ +Ogarnięty +Aktywny +Wiek(i tak jesteś gimbusem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAPI NS Napisano 22 Stycznia 2016 Autor #386746 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2016 No w sumie nie Napisałem tego więc teraz wspomnę Grałem wcześniej na nicku KAPI NS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan J Napisano 22 Stycznia 2016 #386859 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2016 Jestem na tak +Ogarnięty +steam +aktywność +zgłasza na u@ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Stycznia 2016 #386898 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2016 http://aquax2.unixstorm.org/banuj/ban_list.php?bid=210 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAPI NS Napisano 22 Stycznia 2016 Autor #386205 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2016 @prof3sor Mam Nowy Steam, Nowy Nick UB nie dostałem, z powodów mi znanych, jeśli już jesteś taki dociekły znajdź temat i przeczytaj to też je poznasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madara. Napisano 22 Stycznia 2016 #387012 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2016 Nie spamuj w swoim podaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQNFUN Napisano 23 Stycznia 2016 #387520 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2016 Grałem z nim kilka razy na serwerze i wydaje się ogarnięty... Frekwencja również całkiem niezła tak więc jestem za okresem próbnym P.S mam nadzieje że aktywność nie spadnie jak już zostałbyś adminem :bicz: Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAPI NS Napisano 23 Stycznia 2016 Autor #387521 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2016 Grałem z nim kilka razy na serwerze i wydaje się ogarnięty... Frekwencja również całkiem niezła tak więc jestem za okresem próbnym P.S mam nadzieje że aktywność nie spadnie jak już zostałbyś adminem :bicz: Pozdrawiam Nie spadnie, aczkolwiek ferie się zbliżają i nie obiecuję ,że w tym okresie dam radę trzymać aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beeZy Napisano 23 Stycznia 2016 #387525 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2016 No to może i ja dorzucę swoje 5 groszy. Bezkonfliktowy gracz, lubiany przez innych, pomaga poprzez zgłaszanie na u@, steam, wiek, aktywność, staż itp. wszystko jest. Jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XeeNooX Napisano 23 Stycznia 2016 #387569 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2016 Ja też dorzucę swoje 5 groszy ... gracz bezkonfliktowy , można się z nim pośmiać , bardzo dużo pozytywów :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GramBoLubie Napisano 24 Stycznia 2016 #156022 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2016 Jestem na nie typowy bot z internetu sapie się do swojego pana (Shoter) a tak serio to TAK +ogarnięty(pi..... torchę ) +kulturka + aktywność +zgłasza na u@ i wszędzie gdzie się da +dosyć dosyć z niego kolega Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 25 Stycznia 2016 #388272 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy mamy nadzieję na owocną współpracę. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi