Gość Guest Napisano 5 Stycznia 2014 #106636 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Witam, dostałem dzisiaj bana powód 'zmien nick'. Przez miesiac nikt mnie nie zbanował, za to że mam nick "caly czas tluklo wchuj#". Proszę o przwyrócenie mi Namiestnika Poziom 150 na nick "caly czas tluklo".. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Stycznia 2014 #106637 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Witam, dostałem dzisiaj bana powód 'zmien nick'. Przez miesiac nikt mnie nie zbanował, za to że mam nick "caly czas tluklo wchuj#". Proszę o przwyrócenie mi Namiestnika Poziom 150 na nick "caly czas tluklo".. Mój ziomek nick "Buzie widze na tym teczu wchuj#" tez dostał bana... Proszę o skasowanie pierwszego posta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 5 Stycznia 2014 #106640 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Wiesz, co o ile dobrze wiem to chyba tak się nie da, żeby przerzucić taki level na inny nick . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Stycznia 2014 #107010 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 To co teraz z tym fantem zrobimy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 6 Stycznia 2014 #107043 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 Znaczy teoretycznie h@ mógłby zabrać lvl i dać go na inny nick ale wątpię by to zrobił ponieważ było mówione, że lvl nie przenosimy. Mimo wszystko możliwe, że jak przedstawisz mu sytuacje gdzieś na pw to jakoś się dogadacie Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Stycznia 2014 #107053 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 Rozumiem, tylko szkoda, że po miesiącu dopiero ktoś mnie zbanował za nick... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 6 Stycznia 2014 #107076 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 No mówię, spróbuj napisać do aquaxa albo Bad ka i może dojdziecie do kompromisu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 9 Stycznia 2014 #108886 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 Nie ma mozliwości przenieść lvl na inny nick. Kwestie wyjaśniłem, zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 9 Stycznia 2014 #108887 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi