Skocz do zawartości

Smoker

EvO

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, chciałbym poruszyć temat, który już był poruszany poprzez Hardq'a. Chodzi o klasę smoker, która jest za silna na CoD'a 800 jako zwykla klasa. Uważam tak ponieważ mniej więcej od 200 lvl jest bardzo cieżko zabic. Dość, że ma dużo HP to jeszcze posiada apteczki, jak również wbijając się z pompą bierze połowe ludzi na hita. Reasumując można by było osłabić ją, albo zrobić z niej premke...

No to był jeden z tematów które wcześniej poruszałem. 

W opisie klasy pisze, że ta klasa posiada 1/10 z shotgunów co jest błędem ponieważ posiada 1/10 z każdej broni.

Ostatnio kolega co miał 190 lvl smokerem zdobył dezercje to nabił nuke w 2 rundy. Nie szło go zabić ani zranić bo miał apteczki, wytrzymałość i swoją dezercje [Nawet rakieciarze jakimi jestem ja wraz z EvO nie mogliśmy nic zdziałać]

Przytoczę kolejną akcję gdzie wybiegłem z respa i od razu padłem po 1 strzale bo ktoś sobie RANDOMOWO strzelił z pompy.

Smoker ma to 1/10, a jest jak 1/4 bo rzadko kiedy nie zabijesz po strzale.

Moim zdaniem klasa powinna zostać osłabiona do 1 apteczki i 1/12 tylko Z POMPY [automatycznej i tej zwykłej].

Klasa: Smoker

Inteligencja:0

Zdrowie:70 

Wytrzymałość:80

Kondycja:20

Bronie:hegrenade, xm1014, smokegrenade, m3, flashbang,deagle

Dodatkowy opis:1/10 z shotgunow, podwójny skok ,2 apteczki.

ma co najmniej 1/4-1/5 z shotgunow  a z apteczkami to już jest nie do zabicia. Dzisiaj 2 klasy śmierć jedna 300+lvl dróga 200lvl po 3 magazynki w niego a on stoi :D jeżeli się nie trafi na platynki albo AWP no to go bardzo ciężko zabić.

Więc proponowałbym tak

Klasa: Smoker

Inteligencja:0

Zdrowie:50

Wytrzymałość:50

Kondycja:30

Bronie:hegrenade, xm1014, smokegrenade, m3, flashbang,deagle

Dodatkowy opis:1/15 z shotgunow, podwójny skok ,1 apteczka.

To jest moja propozycja :)

Dla mnie też ta klasa jest za mocna. Ja osobiście ni chce z niej robić klasy Premium, bo i tak dużo ludzi by ja kupowało :) Zdecydowanie trzeba ją osłabić i to znacznie. Połowa serwera jedzie Smokerem :)

Pozdro robi klasy na bierzaco, wiec moze ogarnal by te, ktore trzeba poprawic.

Wszystkie klasy powinny miec mniej wiecje podobne statysytki na poczatku i podobna ilosc umijetnosci (nie tak, ze 1 klasa ma 200 ptk rozdane, 3 bronie i 2 dobre umiejetnosci, a 2 klasa ma 20 ptk rozdane, 1 bron i 1 umiejetnosc).

Trzeba rowniez przypatrzec sie premka, ktore powinny byc lepszy od zwyklych klas (niestety na obecna chwile niektore premki sa slabsze niz zwykle klasy).

Pomijam juz fakt, ze na serverze dalej brakuje podstawowych rzeczy, ale Aquax pisal, ze to ogarna - pozostaje czekac.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...