EvO Napisano 5 Stycznia 2014 #106474 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Witam, chciałbym poruszyć temat, który już był poruszany poprzez Hardq'a. Chodzi o klasę smoker, która jest za silna na CoD'a 800 jako zwykla klasa. Uważam tak ponieważ mniej więcej od 200 lvl jest bardzo cieżko zabic. Dość, że ma dużo HP to jeszcze posiada apteczki, jak również wbijając się z pompą bierze połowe ludzi na hita. Reasumując można by było osłabić ją, albo zrobić z niej premke... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 5 Stycznia 2014 #106718 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 No to był jeden z tematów które wcześniej poruszałem. W opisie klasy pisze, że ta klasa posiada 1/10 z shotgunów co jest błędem ponieważ posiada 1/10 z każdej broni. Ostatnio kolega co miał 190 lvl smokerem zdobył dezercje to nabił nuke w 2 rundy. Nie szło go zabić ani zranić bo miał apteczki, wytrzymałość i swoją dezercje [Nawet rakieciarze jakimi jestem ja wraz z EvO nie mogliśmy nic zdziałać] Przytoczę kolejną akcję gdzie wybiegłem z respa i od razu padłem po 1 strzale bo ktoś sobie RANDOMOWO strzelił z pompy. Smoker ma to 1/10, a jest jak 1/4 bo rzadko kiedy nie zabijesz po strzale. Moim zdaniem klasa powinna zostać osłabiona do 1 apteczki i 1/12 tylko Z POMPY [automatycznej i tej zwykłej]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Stycznia 2014 #106721 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Prosze o dokładny opis tej klasy to ją wam tutaj wrzucę i dacie ją aquaxowi. Staty wszystko co ma mieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`cruzeN. Napisano 7 Stycznia 2014 #107869 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 Klasa: Smoker Inteligencja:0 Zdrowie:70 Wytrzymałość:80 Kondycja:20 Bronie:hegrenade, xm1014, smokegrenade, m3, flashbang,deagle Dodatkowy opis:1/10 z shotgunow, podwójny skok ,2 apteczki. ma co najmniej 1/4-1/5 z shotgunow a z apteczkami to już jest nie do zabicia. Dzisiaj 2 klasy śmierć jedna 300+lvl dróga 200lvl po 3 magazynki w niego a on stoi jeżeli się nie trafi na platynki albo AWP no to go bardzo ciężko zabić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 7 Stycznia 2014 #107890 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 Więc proponowałbym tak Klasa: Smoker Inteligencja:0 Zdrowie:50 Wytrzymałość:50 Kondycja:30 Bronie:hegrenade, xm1014, smokegrenade, m3, flashbang,deagle Dodatkowy opis:1/15 z shotgunow, podwójny skok ,1 apteczka. To jest moja propozycja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Stycznia 2014 #107915 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 A nie lepiej, zeby 1 osoba spisala i zaproponowala wszystkie klasy ? Nie ukrywajmy, ze wiekszosc trzeba poprawic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 7 Stycznia 2014 #107983 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 Kindziakos co do pisanej poprawy to nawet bym się podjął tego zadania. Tylko czy znajdzie się osoba, która zrobi te klasy wedle poprawy? Ja osobiście wątpię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`cruzeN. Napisano 7 Stycznia 2014 #107986 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 Ja osobiście uważam że tylko ten "smoker " tak naprawdę utrudnia większości osób grę a z resztą nie jest aż tak źle ale to jest tylko moje zdanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 7 Stycznia 2014 Autor #108006 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 osobiście uważam że propozycja Hardqa jest dobra w końcu jest to zwykła klasa a takie staty i umiejętności w zupełności wystarczą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Stycznia 2014 #108021 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 Jeśli chodzi o bronie to proponuję bez dgla A tak to wszystko w porząsiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neutron Napisano 7 Stycznia 2014 #108061 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 Myślę że HQ dał bardzo dobrą propozycję co do tej klasy. Chociaż można by było zabrać tą apteczkę. Ale mniejsza o to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Stycznia 2014 #108070 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 To już są drobnostki, ale dobra propozycja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Stycznia 2014 #108137 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 Dla mnie też ta klasa jest za mocna. Ja osobiście ni chce z niej robić klasy Premium, bo i tak dużo ludzi by ja kupowało Zdecydowanie trzeba ją osłabić i to znacznie. Połowa serwera jedzie Smokerem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Stycznia 2014 #108149 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 smoker http://speedy.sh/hpz4P/Smoker.amxx Jest zrobiony tak jak napisał hardy ale bez dgl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Stycznia 2014 #108264 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 Pozdro robi klasy na bierzaco, wiec moze ogarnal by te, ktore trzeba poprawic. Wszystkie klasy powinny miec mniej wiecje podobne statysytki na poczatku i podobna ilosc umijetnosci (nie tak, ze 1 klasa ma 200 ptk rozdane, 3 bronie i 2 dobre umiejetnosci, a 2 klasa ma 20 ptk rozdane, 1 bron i 1 umiejetnosc). Trzeba rowniez przypatrzec sie premka, ktore powinny byc lepszy od zwyklych klas (niestety na obecna chwile niektore premki sa slabsze niz zwykle klasy). Pomijam juz fakt, ze na serverze dalej brakuje podstawowych rzeczy, ale Aquax pisal, ze to ogarna - pozostaje czekac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Stycznia 2014 #108349 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 Możecie na steam/pw napisać ileś tam klas a co będę w stanie napisać to napiszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BobSON Napisano 10 Stycznia 2014 #109650 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 Temat uważam za wyjaśniony /zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi