xmentor Napisano 4 Stycznia 2014 #105973 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Twój nick podczas gry: xMentor^^x Godzina, data zdarzenia: 23:42 , 4 stycznia 2014 Mapa: cs_assault STEAM_ID / IP: '195.136.213.246' Uzasadnienie: Zacytuje regulamin serwera COD 200L. "1. Staramy się nie przeklinać. ( tutaj można przeklinać ale nie co drugie słowo kur*a czy ci*a ) (Ban do 30 min)" Bana dostałem na jedną godzine( moze to smieszne ale pisze wyraznie "ban do 30 min", wiec ten ban wiąże się ze złamaniem regulaminu ) ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Stycznia 2014 #105979 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Proszę o admina banującego o wypowiedzenie się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 4 Stycznia 2014 #105980 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Bez powodu byś go nie dostał . Opisz co się stało i od kogoś dostałeś bana . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xmentor Napisano 4 Stycznia 2014 Autor #105986 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 No wiadomo że bez powodu nie dostałem go , jakiś ziomek teleportował się na txt i mnie zabił .. jest to na tyle wkurzające że musiałem przeklnąc ; p .. napisałem jedno słowo "kur..." Ale zgodnie z regulaminem ban powinien być na 30 min ... czyli kary powinno mi zostać 10 min .. (BAN OD Mordercy) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Stycznia 2014 #105989 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Za słowo ku*** jak napisałeś powinieneś dostać upomnienie za 1 przekleństwo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Stycznia 2014 #105991 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 "napisałem jedno słowo "kur..." Może zdarzyło ci się to więcej razy.?? Chodziło mi o to czy notorycznie przeklinasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xmentor Napisano 4 Stycznia 2014 Autor #105997 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Jeden raz napisałem .. Chcesz moge Ci wysłać cały wycinek z konsoli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xmentor Napisano 4 Stycznia 2014 Autor #105998 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Za słowo ku*** jak napisałeś powinieneś dostać upomnienie za 1 przekleństwo. No widzisz .. ale nie dostałem upomnienia Po prostu administrator nie zastosował się do regulaminu . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 4 Stycznia 2014 #105999 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Okej rozumiem, to teraz poczekamy na Mordercę co on powie, bo jak wiesz to są tylko słowa. Ps : nie pisz posta, pod postem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Stycznia 2014 #106001 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 xmentor masz opcje edytuj. Daj wycinek z consoli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xmentor Napisano 4 Stycznia 2014 Autor #106005 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Na pewno chcecie cały wycinek , odkąd wszedłem na mape ? http://wklej.to/DvT5q napisałem to po tym jak mnie zabił ten co teleportował się na txt on miał nick Dylo , ale tego nie ma moge wrzucić od początku zeby nie było że coś zmieniłem -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Stycznia 2014 #106007 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Nie cały. Od słowa tego k**** aż do bana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xmentor Napisano 4 Stycznia 2014 Autor #106025 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Dodałem w poprzedniej wypowiedzi, nie ma tego przekleństwa, ale wiem co dokładnie napisałem : txt kur** oczywiscie bez "*" Już odczekam , bo zaraz minie godzina .. Ale Morderca powinien być jakoś pouczony .. za nieprzestrzeganie regulaminu -.- Ale najpierw niech się On wypowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Stycznia 2014 #106029 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Poczekam na wypowiedź Mordercy bo go oto poprosiłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Stycznia 2014 #106030 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Nie po raz pierwszy piszesz słowa nie cenzuralne... mów sobie je pod nosem.. a nie co 2 rundy i tak co mapa jak ktoś Cie zabije to wulgaryzmy... ludzie mają tego dość i piszą na u@ żeby ogarnąć kulturę to robię to.. nie daje banów od tak o.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xmentor Napisano 4 Stycznia 2014 Autor #106031 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Hahahaha, człowieku co chwile powiadasz ?? Nie płacze jak ktoś mnie zabije ... Wkurzasz troche .. Ile razy zgłaszałem na u@ ludzi ale Morderca co robił? Grał dalej ... -.- Chcesz cały wycinek odkąd wszedłem na serwer ? I pokazesz mi gdzie przeklinałem co chwile Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Stycznia 2014 #106032 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Myślę, że wszystko wyjaśnione. Zamykam, aby uniknąć dalszego spamu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Stycznia 2014 #106033 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi