Gość Guest Napisano 4 Stycznia 2014 #105867 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Data i godzina:20 25 Nick admina/gracza, który zawinił:Opos Dowody: http://speedy.sh/M3aPA/opos-dem.zip Świadkowie: Uzasadnienie:Widać na demku ewidente klatki. poprzednia skarga nie pomogła musiałem napisać nastepną bo nie pomogło Prosze nie zamykac tematu zaraz podesle kolejne dowody. Prosze kolejdne dowody http://speedy.sh/vTWFy/opos.zip zachowanie godne admina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 4 Stycznia 2014 #105883 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Hmm , poczekamy co Opos ma do powiedzenia . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Stycznia 2014 #105898 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Bloody nie chcem nic mówić sam to zaczynałeś prowokowałeś go do do takiego zachowania czemu nie wstawisz ssów z twoim bluzgami oraz oskarzasz mnie o co czego nie moge zrobic czyli zbanowac admina . Opos poszedl nam na rękę i poszedl na spekta a ty do niego z glupimi tekstami leciales wtedy 4 razy prosiłem cie o zachowanie Kultury tyle na temat PS jak dla mnie 1pkt dla gracza Blooody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Stycznia 2014 #105899 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Bloody człowieku opanuj się, myślisz że nowa karta graficzna przyjdzie mi 5 min po zamówieniu? Stare PC to nie wyrabia, nowe części są w drodze i tyle. Kiedy natomiast owych klatek nie mam, prowokujesz mnie do dyskusji z Tobą. Twoja dziecinna logika mnie przeraża, klatek nie mam to czymś innym trzeba wkopać tak? Nie miałem zamiaru wdawać się z Tobą w mało inteligentną dysputę więc odpuściłem i nie dałem się sprowokować, aby nie dać Ci kolejnych powodów do skargi, których przecież strasznie potrzebujesz. Jeśli frajerstwo sprawia Ci tyle frajdy nie mam o czym z Tobą rozmawiać, tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Stycznia 2014 #105902 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Bloody sam go prowokujesz bo nie raz widziałem. On idze na spect a ty do niego idzie robić mi ss bo grać nie umie. Bloody ty chyba mu zazdrościsz rangi administratora? //zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Stycznia 2014 #105903 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi