Gość Guest Napisano 4 Stycznia 2014 #105684 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Chciałbym zorganizować turniej pvp Minecraft na własnym serwie 20 slotów , konkurs polega na wyłonieniu najlepszej drużyny na tej serwerowni Ostatnimi czasy bardzo dużo osób rozpoznaje mnie właśnie z MC i zauważyłem że bardzo dużo osob na Multi Hedzie gra wlasnie w MC dlatego proponuje turniej PvP Regulamin Wystarczy zebrać drużynę 5 osobową zgłosić się do mnie lub po prostu w komentarzu Zasady : Każda drużyna rodzi sie na spawnie gdzie nie mogą się bić następnie drużyna wybiera lokalizacje dla swojej siedziby , wykonuje misję podane od organizatorów (drużyna przeciwna może w tym przeszkadzać np. Napadać , rabować plądrować przeciwne kopalnie zabijać wrogie zwierzęta ) nie wiem czy zrobić to 5vs5 czy odrazu 3 drużyny walczącę pomiędzy sobą oczywiście wszystko dzieje sie na survival z brakiem dostepu do game mode drużyna przeciwna może wypowiedzieć oficialną wojne na otwartym polu (potrzeba 5 głosów na TAK z drużyny przeciwnej ) Nagrody : Tu narazie czekam na odpowiedź z góry ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Stycznia 2014 #105755 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Moim zdaniem to nie wypali z przyczyn poniżej.. - Jak widzę Multi-Head nie dysponuję żadnym serwerem do Minecrafta więc nie wiem czemu by miała się zainteresować konkursem do tej gry. Koniec moje zdanie jest jakie jest zdania nie zmienie :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Stycznia 2014 #105792 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 DeO zobacz co napisałem w 1 ZDANIU !!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 13 Lutego 2014 #118679 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 Brak zainteresowania. Zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 13 Lutego 2014 #118681 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi