`cruzeN. Napisano 4 Stycznia 2014 #105589 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Nick: `cruzeN Wiek: 20 Doświadczenie (w byciu adminem): Miałem parę razy admina na innych serwerowniach (nie będę reklamował ) Znajomość AMXX (W skali 1-10): 7 Staż w CS-sie: 5 lat Steam / NonSteam: Steam Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: http://www.gametracker.com/player/%60cruzeN/80.72.43.106:27022/ Dlaczego TY .!: Co ja się będę dużo rozpisywał. Jestem często online w grze jak i na forum, chcę pomóc w rozwoju serwera i zwalczania cziterków co najważniejsze. Nie jednokrotnie były momenty kiedy na serwerze była osoba która grała na czitach, a wtedy nie było żadnego admina (zwłaszcza wieczorem i rano). Myślę, że mógłbym pomóc na serwerze będąc nim adminem. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 4-6h Kontakt: GG, Forum i Steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reprezentant Napisano 4 Stycznia 2014 #105595 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Jestem na tak, widzę go często na serwerze , spełnia wymagania i adminów potrzebujemy na cod. ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 4 Stycznia 2014 #105660 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Jestem na tak, ponieważ jest często na serwerze, spełnia wymagania, a ostatnio na serwer COD 800 regularnie wchodzi może 5 adminów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Stycznia 2014 #105693 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Jestem na TAK ! Często na serwerze i spełnia wymagania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Stycznia 2014 #107187 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 Jestem na wielkie TAK!!! Znam gościa i wiem, że na 100% da sobie radę w adminowaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 7 Stycznia 2014 #108232 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 Odświeżam oraz proszę o więcej komentarzy lub rozpatrzenie podania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Stycznia 2014 #108692 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 Chciałbym być na tak ale nie znasz regulaminu. I go łamiesz. Na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`cruzeN. Napisano 8 Stycznia 2014 Autor #108721 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 Nie znam regulaminu? Proszę cię. Chodzi ci to że dzisiaj dałeś mi bana za 1 przypadkowe sg na assaulcie i to nazywasz nieznaniem regulaminu ? Nawet najlepszym się zdarza . No ale cóż każdy ma prawo do własnego głosu i opinii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 8 Stycznia 2014 #108722 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 Nie spotkałem się z tym, że CruzeN złamał regulamin. Jestem na tak, spełnia wszystkie warunki i niczego na tę posadę mu raczej nie brakuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Stycznia 2014 #108935 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 Zmieniam decyzje co do Cruzen.Moze i ma te bany ale mozna mu dac admina na okres próbny . Na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gURna picza Napisano 9 Stycznia 2014 #108937 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 Jestem na tak. Gracz bardzo często na serwerze. Za każdym razem jak wbijam to go widzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Stycznia 2014 #108968 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 Jestem na tak czesto bywa na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BobSON Napisano 9 Stycznia 2014 #108969 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 Jestem na Tak + Widzę go często na serwie + Wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Stycznia 2014 #105676 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 chłopak jest można powiedzieć że praktycznie cały czas na serwerze dobrze gra nie spotkałem się z tym żeby łamał regulamin nie jest agresywny w stosunku do innych graczy ja sądzę że będzie dobrym adminem i dał bym szanse chłopakowi się wykazać jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Stycznia 2014 #109309 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 Oczywiście że na tak + Ilość grana na serwerze + Wiek + Steam itp.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 10 Stycznia 2014 #109639 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 Na tak. Troszkę przystopowałem z grą na Cod 800, ale ostatnio zacząłem sobie sprawdzić co się tam dzieje, nie ma wgl adminów, a Ciebie akurat za każdym razem widywałem, dlatego jestem na tak, jak dla nie zasługuje na admina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Stycznia 2014 #109895 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 Jestem na tak - jest kulturalny -przestrzega zasad - czesto gra na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Stycznia 2014 #109901 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 Na serwerze jestem od niedawna, ale idzie zauważyć, że gracz często aktywny. Jak najbardziej na tak +Kultura +Ogarnięty +Często na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProSatanek Napisano 11 Stycznia 2014 #110309 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi