Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nick: `cruzeN

Doświadczenie (w byciu adminem): Miałem parę razy admina na innych serwerowniach (nie będę reklamował )

Znajomość AMXX (W skali 1-10): 7

Staż w CS-sie: 5 lat

Steam / NonSteam: Steam

Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: http://www.gametracker.com/player/%60cruzeN/80.72.43.106:27022/

Dlaczego TY .!: Co ja się będę dużo rozpisywał. Jestem często online w grze jak i na forum, chcę pomóc w rozwoju serwera i zwalczania cziterków co najważniejsze. Nie jednokrotnie były momenty kiedy na serwerze była osoba która grała na czitach, a wtedy nie było żadnego admina (zwłaszcza wieczorem i rano). Myślę, że mógłbym pomóc na serwerze będąc nim adminem.

Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 4-6h

Kontakt: GG, Forum i Steam

Napisano

Nie znam regulaminu? Proszę cię. Chodzi ci to że dzisiaj dałeś mi bana za 1 przypadkowe sg na assaulcie i to nazywasz nieznaniem regulaminu ? Nawet najlepszym się zdarza . No ale cóż każdy ma prawo do własnego głosu i opinii.

Napisano

Zmieniam decyzje co do Cruzen.Moze i ma te bany ale mozna mu dac admina na okres próbny .

Na tak.

Napisano

chłopak jest można powiedzieć że praktycznie cały czas na serwerze dobrze gra nie spotkałem się z tym żeby łamał regulamin nie jest agresywny w stosunku do innych graczy ja sądzę że będzie dobrym adminem i dał bym szanse chłopakowi się wykazać jestem na tak :)  

Napisano

Na tak. Troszkę przystopowałem z grą na Cod 800, ale ostatnio zacząłem sobie sprawdzić co się tam dzieje, nie ma wgl adminów, a Ciebie akurat za każdym razem widywałem, dlatego jestem na tak, jak dla nie zasługuje na admina.

Napisano

Na serwerze jestem od niedawna, ale idzie zauważyć, że gracz często aktywny. Jak najbardziej na tak :)

+Kultura

+Ogarnięty

+Często na serwerze

Napisano

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

akceptht.png

Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności.

Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl

• Odpowiedzi 18
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Najaktywniejsi w tym temacie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...