Skocz do zawartości

[PRZYJĘTY]Podanie `cruzeN

`cruzeN.

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: `cruzeN

Doświadczenie (w byciu adminem): Miałem parę razy admina na innych serwerowniach (nie będę reklamował )

Znajomość AMXX (W skali 1-10): 7

Staż w CS-sie: 5 lat

Steam / NonSteam: Steam

Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: http://www.gametracker.com/player/%60cruzeN/80.72.43.106:27022/

Dlaczego TY .!: Co ja się będę dużo rozpisywał. Jestem często online w grze jak i na forum, chcę pomóc w rozwoju serwera i zwalczania cziterków co najważniejsze. Nie jednokrotnie były momenty kiedy na serwerze była osoba która grała na czitach, a wtedy nie było żadnego admina (zwłaszcza wieczorem i rano). Myślę, że mógłbym pomóc na serwerze będąc nim adminem.

Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 4-6h

Kontakt: GG, Forum i Steam

chłopak jest można powiedzieć że praktycznie cały czas na serwerze dobrze gra nie spotkałem się z tym żeby łamał regulamin nie jest agresywny w stosunku do innych graczy ja sądzę że będzie dobrym adminem i dał bym szanse chłopakowi się wykazać jestem na tak :)  

Na tak. Troszkę przystopowałem z grą na Cod 800, ale ostatnio zacząłem sobie sprawdzić co się tam dzieje, nie ma wgl adminów, a Ciebie akurat za każdym razem widywałem, dlatego jestem na tak, jak dla nie zasługuje na admina.

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

akceptht.png

Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności.

Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...