Gość Guest Napisano 4 Stycznia 2014 #105588 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Cześć Co wy na to by dodać serwer "4fun" na serwerownie ? Widziałem , że na innych serwerowniach taki serwer tego typu kręci ludzi Prosze byście się wypowiadali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Stycznia 2014 #105971 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Ciekawy pomysl. Na tak:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 4 Stycznia 2014 #105976 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Dla mnie sam 4fun to słaby pomysł, ja poszedł bym bardziej w kierunku 4fun+bf2 . ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Stycznia 2014 #105982 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Dopiero co powstały 2 serwery. Tp jak i dd2#2. Jak się rozkręci tp to czemu by nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 4 Stycznia 2014 #105983 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 No tak pozdro, jak te serwery się dobrze rozkręcą to można coś podumać . Bo dla mnie właśnie trochę brakuje 4funa+Bf2 . Niby grasz dla zabawy bo to fun a z 2 strony dla odznak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Stycznia 2014 #105987 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Tak jak napisał pozdruś Jeżeli się te 2serwery rozkręcą to czemu nie, bardziej bym był za 4fun+bf2 Trzeba jeszcze bardziej rozkręcić server ;] Jak i starymi serverami tak i nowymi Lov jak pisałem temat to twojego nie było. Sorka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reprezentant Napisano 4 Stycznia 2014 #105990 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Zgadzam się z Lovo 4fun+bf2= <3 mogę pomóc w robieniu i rozkręceniu tekiego serwera bo bf2 to mój ulubiony mod Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Stycznia 2014 #106087 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Moim zdaniem lepiej by bylo gdyby byl sam 4fun z leczeniem , spadochronem itp. bez bf2 . Taki normalny . Moim skromnym zdaniem innym do gustu podpadnie normalny 4fun brz bf2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Stycznia 2014 #103445 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 4fun + bf2 to ciekawy pomysł. Jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Stycznia 2014 #106189 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Dobry pomysł tylko nie samo 4fun tylko 4fun + bf2 tak jak napisali wyżej koledzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionteczekessa Napisano 5 Stycznia 2014 #106206 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 4Funów jest bardzo dużo, więc serwer będzie ciężko rozkręcić. Można do niego dorzucić np. bf2, jak pisali wyżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 5 Stycznia 2014 #106212 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Jak dla mnie był by najlepszy 4fun+bf2 . Fajnie by było jakby taki serwer powstał . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Stycznia 2014 #106215 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Też jestem za, ale żeby był 4fun+bf2 bardziej ciekawiej będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 5 Stycznia 2014 #106309 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Mnie osobiście bardziej przekonuje 4fun bez żadnych dodatkowych modyfikacji. Kwestia gustu. Swego czasu sporo grywałem na tym modzie i cieszył się on dużą popularnością. W rankingach zwykły 4fun zdaje się być liczniej grywalny, na to też należy zwrócić uwagę. Fajna opcja na przyszłość, po rozkręceniu nowo postawionych serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Stycznia 2014 #106466 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Tak jak n-ty Dokladnie 4Fun bez żadnych dodatkow jest bardziej grywalny niz z dodatkami Ale 4Fun fajny pomysl juz dzisiaj myslelismy o tym z Shooterem fajnie by bylo jakby cos takiego powstalo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Stycznia 2014 #106473 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Yhm, serwer BF2 był już w sieci i cieszył się przeogromnym zainteresowaniem, że administracja postanowiła go zamknąć, żeby nie było sporów o brak slota. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Stycznia 2014 #106477 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Serwer bf2 z automatu jest bardzo często uczęszczany, dlatego, , można zrobić FFA+BF2 4FUN+BF2 Domyślam się, że full byłby gwarantowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bad ek` Napisano 5 Stycznia 2014 #106479 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Grałem kiedyś na fajnym 4funie, miał on ruletkę. Myślę, że owy plugin zainteresowałby rzeszę graczy. Bardzo ciekawy, co rundę wpisywało się na say'u /ruletka i mogłeś dostać większą ilość hp, więcej dmg z broni, a także zginąć czy też zostać pogrzebanym (wszystko oczywiście na 1 rundę). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Stycznia 2014 #106484 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Tak jak mówisz, ruletka jest bardzo fajnym pluginem przyciągającym graczy - tak jak u nas /asysty - 2x frag za głowę/ 4fun można bardzo dobrze dopracować, by cieszył się ogromnym zainteresowaniem. Kwestia tego, czy dodając bf2 przyciągnie do siebie więcej osób. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sy[K]uS Napisano 5 Stycznia 2014 #106504 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Ja wole tradycyjny 4fun z tym pluginem " ruletka " To trzeba myśleć jak te nowe dwa serwery rozkręcimy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vEq.! Napisano 5 Stycznia 2014 #106509 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Ja osobiście jestem za zwykłym 4Funem , grałem kiedyś na wielu takich , i bardzo szybko się rozkręcały . Wystarczy tylko pomyśleć nad jakimiś fajnymi pluginami i będzie dobrze, ludzie będą przychodzili sami . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Stycznia 2014 #106548 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 O! 4Fun z pluginem /ruletka to dobry pomysl Jestem jak najbardziej za tym pluginem . Tylko pierw serwer musi powstac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 5 Stycznia 2014 #106638 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Dokładnie, na 4funie jest świetna zabawa, śmieszne pluginy, a ta ruletka ma wiele opcji. Jednak na początek dodał bym te bf2, może bardziej by coś ruszyło, ale dobra poczekamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Stycznia 2014 #106657 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Ja też jestem za tym żeby był Tylko zwykły 4fun, dust2#2 rozkręcił się już troszkę TP też na pewno się rozkręci A więc 4fun to bardzo dobry pomysł . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Stycznia 2014 #107555 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 Na początek można dodać bf2 by zobaczyć jak to będzie szło i czy się spodoba innym . Ale ja ogólnie jestem za dodaniem 4fun bez bf2 . Moim zdaniem bardziej to się spodoba . Wcześniej grałem na 4fun z leczeniem ,spadachronem i podobnymi pluginami i powiem , że bardzo fajnie się grało i serwer był prawie cały czas zapełniony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi