tetra Napisano 4 Stycznia 2014 #105437 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 1. Imie: Kacper 2. Kontakt: steam , forum 3. Lokalizacja: Elblag 4. Czas jaki Poświęcasz dla CS-a: 3-6 h 5. Czas Który poświęcasz dziennie na forum (około): bardzo czesto 3-6h 6. Posty (min. 50 sensownych): Jest 7. Co chciałbym zrobić na Forum (uzasadnienie): Chcialbym pomoc administracji sieci:) 8. Dział którym chciałbyś się zajmować na forum: serwer cod200 9. Posiadanie umiejętności współpracy z ludźmi: Posiadam umiejetnosci porozumiewania sie 10. Posiadanie cierpliwości i systematyczności: tak 11. Coś o sobie: Mam 20 lat , aktualnie nei pracuje ani sie nie ucze : ) Wiec mam duzo czasu . Duzo czasu teraz poswiecam dla cs'a 12. Doświadczenie (Czy zajmowałeś już kiedyś takie stanowisko, Oraz jak radzisz sobie w obsłudze skryptu IPB): bylem modem . Mialem wlasne forum . Z czasem wszystko sie przypomni. 13. Obowiązkowe mikro: jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 4 Stycznia 2014 #105707 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Drogi Tetro, w tym momencie jestem na nie, powód- jesteś z nami za krótko, daj się poznać, bo na forum tak naprawdę jesteś niewidoczny. Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Stycznia 2014 #105727 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Co to jest modernator? To nie może być literówka gdyż "n" jest za daleko od "r" oraz "a". Wybacz ale nie wiesz o co się nawet starasz. NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 4 Stycznia 2014 #105758 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Mało się udzielasz na Forum. Starając się na Moderatora powinieneś choć te 10 zdań o sobie napisać. " bylem modem" - Nie używasz polskich znaków. // Dziękujemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 4 Stycznia 2014 #105759 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi