`Shooter. Napisano 3 Stycznia 2014 #105057 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 1. Imie: Mateusz 2. Kontakt: PW , Steam , ostatnio TS 3. Lokalizacja: Taka mała wieś w okolicach Łodzi . 4. Czas jaki Poświęcasz dla CS-a: 2-4 godz 5. Czas Który poświęcasz dziennie na forum (około): Na forum siedzie praktycznie ciągle . 6. Posty (min. 50 sensownych): Chyba są . 7. Co chciałbym zrobić na Forum (uzasadnienie): Chciałbym pomagać administracji , moderatorom w trzymaniu porządku na forum . 8. Dział którym chciałbyś się zajmować na forum: Mogą być wszystkie . 9. Posiadanie umiejętności współpracy z ludźmi: Posiadam . 10. Posiadanie cierpliwości i systematyczności: Posiadam . 11. Coś o sobie: Mam na imie Mateusz , mam 15 lat , jak już napisałem pochodzę z małej wsi koło Łodzi. Interesuje się Piłka nożna. Jestem osobą ogarniętą i miłą 12. Doświadczenie (Czy zajmowałeś już kiedyś takie stanowisko, Oraz jak radzisz sobie w obsłudze skryptu IPB): Byłem już parę razy moderatorem i radzę sobie w obsłudze skryptu IPB . 13. Obowiązkowe mikro: Jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 3 Stycznia 2014 #105071 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 Mateusz to bardzo pozytywna osoba. Jego optymizmem można się zarazić. Pomimo jego optymizmu jest też zaradny. Gdybym z nim tak często nie rozmawiał za pewne bym tego nie napisał jednak kiedy go poznałem to się przekonałem, że to osoba która jest w stanie obejmować tę funkcję. Masz moje Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 3 Stycznia 2014 #105075 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 Miły i ogarnięty człowiek , z poczuciem humoru . Aktywny , stara się , zaangażowany , jestem na tak , powodzonka . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vEq.! Napisano 3 Stycznia 2014 #105080 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 na tak , jesteś bardzo pomocny, zawsze miło się z Tobą pisze , aktywność na forum masz dobrą , i widać , ze się starasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reprezentant Napisano 3 Stycznia 2014 #105100 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 Jestem na tak koleżeński pomocny aktywny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Stycznia 2014 #105103 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 Jestem na duże Tak. -Kolega ogarnięty. -Aktywny na forum. -Zawsze służy pomocą. -Nie mam z nim żadnych problemów. Shooter, życzę ci Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cowboy Napisano 3 Stycznia 2014 #105109 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 Jestem na Tak jest miły ,ogarnięty ,rozmowny ,pomocny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Stycznia 2014 #105120 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 - mily - pomocny - pomyslowy - kulture jak na swoj wiek ma bardzo dobra - jest cichy, nie wywyzsza sie, a zarazem wykonuje swoja prace bez blednie Ode mnie masz duze tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Stycznia 2014 #99262 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 - miły - kulturalny - ogarnięty Szansa się należy, ode mnie duże Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Stycznia 2014 #105386 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Jestem na tak: -ogarnięty -miły -pomocny Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Stycznia 2014 #105436 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Jestem na duże tak! -ogarnięty -miły -pomocny -kulturalny Życze dużo sukcesów!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Stycznia 2014 #105681 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Jasne że Tak Shooter to mój bardzo dobry kolega Znam go Ogarnie jest śmieszny odpowiedzialny i ogarnięty NA TAK! PORADZI SOBIE! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Stycznia 2014 #105837 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Na tak kulturalny, miły da radę ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Stycznia 2014 #105920 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Jestem na Tak OGarnięty,Miły,Pomocny i zawsze da się z nim dogadac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Stycznia 2014 #106016 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Mati: Kultura - jest Miły - jest Ts siedzi. Pisze i udziela pomocy jak ktoś potrzebuje - jest! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Stycznia 2014 #106080 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Starasz sie, ogarniety, pomocny... Tak! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 5 Stycznia 2014 #106599 Administrator Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Starasz się. To nie ulega wątpliwości, lecz myślę, że na moderatora to za mało. Podanie odrzucone. /close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 5 Stycznia 2014 #106600 Administrator Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi