Skocz do zawartości

[ZAMKNIĘTY]Zielonaa :)

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

1. Imie: Angela

2. Kontakt: Steam, Forum, gg 5592360, facebook Ziel Ona 

3. Lokalizacja: Piotrków Trybunalski

4. Czas jaki Poświęcasz dla CS-a: 3-5h, zależy od dnia ;)

5. Czas Który poświęcasz dziennie na forum (około): Na forum jestem non stop wchodzę kilkanaście razy dziennie :D

6. Posty (min. 50 sensownych): 105 jak narazie :D Będzie więcej !

7. Co chciałbym zrobić na Forum (uzasadnienie): Zachować porządek, trzymać się stanowczo regulaminu, dbać o miłą atmosferę, organizować różnego rodzaju turnieje konkursy, aby bardziej zintegrować graczy, pilnować, by użytkownicy byli kulturalni :)

8. Dział którym chciałbyś się zajmować na forum: Przede wszystkim dział serwera ODD2,TP,FFA, ale myślę, że poradziłabym, sobie z całym forum 

9. Posiadanie umiejętności współpracy z ludźmi: Oczywiście :) Zapewne wiele osób może to potwierdzić. Wysłucham, poradzę, pomogę jak trzeba, lubię współpracować z innymi i zależy mi na tym żeby byli sprawiedliwie traktowani.

10. Posiadanie cierpliwości i systematyczności:Cierpliwość? Hmm cały czas nad nią pracuje i teraz jestem o wiele spokojniejsza niż na początku, zresztą bardzo dobrze dogaduje się tutaj z ludźmi. Było kilka przykrych sytuacji, ale nikt na tym nie ucierpiał. Systematyczność oczywiście !

11. Coś o sobie: Mam 20 lat, studiuje resocjalizacje na uniwersytecie w Piotrkowie, więc uczę się tam współpracy z ludźmi, cierpliwości i systematyczności. W wakację będę miała praktyki jako psycholog więzienny. Staram się być asertywna wobec innych i zawsze pomóc kiedy jestem w stanie. Uwielbiam słuchać innych, dawać im rady. Interesuję się muzyką, sportem, psychologią. Oprócz studiów pracuje. Trenuje kick-boxing. W wolnych chwilach lubie gdzieś wyjść, pograć w CS lub posiedzieć na ts.

12. Doświadczenie (Czy zajmowałeś już kiedyś takie stanowisko, Oraz jak radzisz sobie w obsłudze skryptu IPB): Nie zajmowałam się tym jeszcze, ale miałam kiedyś znajomego, który był administratorem forum i wiem ocb :)

13. Obowiązkowe mikro: Oczywiście posiadam :)

Napisano

Duże tak wzorowa administratorka serwera dd2. Dobra Agentka. Zawsze tam gdzie trzeba. Wymogi spełnia. .. raczej nikt nie może do tej pani mieć zastrzeżeń a każdy z jakimś ale niech poprosi ją o trochę zielonego :D.. Zielona i Zielony kolor to jest to coś  co powinna mieć!!

Napisano

Oczywiście popieram podanie koleżanki Angeli :) ,Pomogła mi w uzyskaniu UB jest bardzo pomocna i ogarnięta 

Napisano

Angela hmmmm ^_^. Angeliko jesteś bardzo miła i grzeczną kobietą, myślę że nadajesz się na tą funkcję :P 

Kobieta na pewno ogarnie tą posadę jak i będzie konsekwentna co do karania z łamanie reg.

Napisano

Jest to osoba odpowiedzialna pomocna i miła więc nadaje się na tą posadę. prawie cały czas siedzi na forum więc to także jest +. Kultura też na poziomie. a więc Jestem na tak

:)

• Odpowiedzi 42
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Najaktywniejsi w tym temacie

Najaktywniejsi w tym temacie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...