Gość Guest Napisano 3 Stycznia 2014 #105033 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 1. Imie: Angela 2. Kontakt: Steam, Forum, gg 5592360, facebook Ziel Ona 3. Lokalizacja: Piotrków Trybunalski 4. Czas jaki Poświęcasz dla CS-a: 3-5h, zależy od dnia 5. Czas Który poświęcasz dziennie na forum (około): Na forum jestem non stop wchodzę kilkanaście razy dziennie 6. Posty (min. 50 sensownych): 105 jak narazie Będzie więcej ! 7. Co chciałbym zrobić na Forum (uzasadnienie): Zachować porządek, trzymać się stanowczo regulaminu, dbać o miłą atmosferę, organizować różnego rodzaju turnieje konkursy, aby bardziej zintegrować graczy, pilnować, by użytkownicy byli kulturalni 8. Dział którym chciałbyś się zajmować na forum: Przede wszystkim dział serwera ODD2,TP,FFA, ale myślę, że poradziłabym, sobie z całym forum 9. Posiadanie umiejętności współpracy z ludźmi: Oczywiście Zapewne wiele osób może to potwierdzić. Wysłucham, poradzę, pomogę jak trzeba, lubię współpracować z innymi i zależy mi na tym żeby byli sprawiedliwie traktowani. 10. Posiadanie cierpliwości i systematyczności:Cierpliwość? Hmm cały czas nad nią pracuje i teraz jestem o wiele spokojniejsza niż na początku, zresztą bardzo dobrze dogaduje się tutaj z ludźmi. Było kilka przykrych sytuacji, ale nikt na tym nie ucierpiał. Systematyczność oczywiście ! 11. Coś o sobie: Mam 20 lat, studiuje resocjalizacje na uniwersytecie w Piotrkowie, więc uczę się tam współpracy z ludźmi, cierpliwości i systematyczności. W wakację będę miała praktyki jako psycholog więzienny. Staram się być asertywna wobec innych i zawsze pomóc kiedy jestem w stanie. Uwielbiam słuchać innych, dawać im rady. Interesuję się muzyką, sportem, psychologią. Oprócz studiów pracuje. Trenuje kick-boxing. W wolnych chwilach lubie gdzieś wyjść, pograć w CS lub posiedzieć na ts. 12. Doświadczenie (Czy zajmowałeś już kiedyś takie stanowisko, Oraz jak radzisz sobie w obsłudze skryptu IPB): Nie zajmowałam się tym jeszcze, ale miałam kiedyś znajomego, który był administratorem forum i wiem ocb 13. Obowiązkowe mikro: Oczywiście posiadam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reprezentant Napisano 3 Stycznia 2014 #105036 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 Jestem na tak, jej podanie bardzo mnie przekonało , jest miła, ogarnięta i często jest aktywna . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 3 Stycznia 2014 #105073 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 Bardzo konsekwentna , pomocna , nie boi się powiedzieć prawdy . Do tego miła i pewna siebie . Jestem na tak , powodzenia . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Stycznia 2014 #105112 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 Zgadam sie z up! Bardzo mnie przekonalo podanko. Jak najbarsIej na TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Stycznia 2014 #105118 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 Miła, ogarnięta, odpowiedzialna - jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Stycznia 2014 #105160 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 Również na tak, miła, stanowcza, konsekwentna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Stycznia 2014 #105162 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 jestem na tak. ogarnieta i bardzo mila ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 3 Stycznia 2014 #105165 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 sqnik sie nadaje często siedzi dużo czasu może poświęcić to najważniejsze a że ogarnie każdy zdaje sobie z tego sprawe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Stycznia 2014 #105166 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 Duże tak wzorowa administratorka serwera dd2. Dobra Agentka. Zawsze tam gdzie trzeba. Wymogi spełnia. .. raczej nikt nie może do tej pani mieć zastrzeżeń a każdy z jakimś ale niech poprosi ją o trochę zielonego .. Zielona i Zielony kolor to jest to coś co powinna mieć!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionteczekessa Napisano 3 Stycznia 2014 #105170 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 Jestem na tak. Miła, ogarnięta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sy[K]uS Napisano 3 Stycznia 2014 #105171 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 Jestem na tak -ogarnięta -sprawiedliwa -można pogadać na ts -pomocna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
POLAND. Napisano 3 Stycznia 2014 #105173 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 No to ja również jestem na tak. Bardzo miła i pomocna osoba, która na pewno sobie poradzi z tą posadą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 3 Stycznia 2014 #105194 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 Na tak. Aktywna na forum, z pewnością sobie poradzi tak jak z resztą rang. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 4 Stycznia 2014 #105453 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Dużym plusem jest to, że ma swoje zdanie i nie boi się powiedzieć prawdy, co nie każdy potrafi Jest miła i kulturalna więc jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Stycznia 2014 #105541 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Jestem na Tak -aktywna -mila -ogarnieta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Stycznia 2014 #105544 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Tak +Ogarnięta +Pomocna +Aktywna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Stycznia 2014 #105568 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Oczywiście popieram podanie koleżanki Angeli ,Pomogła mi w uzyskaniu UB jest bardzo pomocna i ogarnięta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aga Napisano 4 Stycznia 2014 #105569 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Jestem na tak! Zielona się nada na tą posadę, potrafi dogadać się z ludźmi, jest pomocna i kulturalna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Stycznia 2014 #105571 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Zielona jest Prawilna i tyle propsy !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Stycznia 2014 #105730 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Jestem na tak : -Ogarnie na pewno -Miła -Kulturalna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 4 Stycznia 2014 #105757 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Jestem na TAK: -Aktywna na forum -Ogarnięta -Miła -Na pewno ogarnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Stycznia 2014 #105773 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Jestem na tak: -ogarnia -mila aktywna "D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Stycznia 2014 #105778 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Angela hmmmm . Angeliko jesteś bardzo miła i grzeczną kobietą, myślę że nadajesz się na tą funkcję Kobieta na pewno ogarnie tą posadę jak i będzie konsekwentna co do karania z łamanie reg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
equinzy Napisano 4 Stycznia 2014 #105826 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Jestem na TAK: -kulturalna -cierpliwa -pomocna Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Stycznia 2014 #105857 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Jest to osoba odpowiedzialna pomocna i miła więc nadaje się na tą posadę. prawie cały czas siedzi na forum więc to także jest +. Kultura też na poziomie. a więc Jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi