Gość Guest Napisano 4 Stycznia 2014 #102503 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Na TAK . Zielona jest ogarniętą miłą dziewczyną. Ma poczucie humoru co jest ważne oraz dobre relacje z luddźmi Może trzeba zmienić stereotyp i dać moderatora dziewczynie?. MASZ MOJE TAK! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Stycznia 2014 #105919 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Jestem na Tak Ogarnięta,Miła,Pomocna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Stycznia 2014 #105924 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Jestem na tak : -Ogarnie na pewno -Miła -Kulturalna Zie Zie Zielona Pewnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Stycznia 2014 #105941 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Ja również jestem na TAK Angelina to najwspanialsza dziewczyna na świecie :* zawsze służy dobrą radą jak i równie zawsze wysłucha Idealna osoba na to stanowisko <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Stycznia 2014 #105960 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Jestem na tak, ponieważ : - jest ogarnięta - pomaga innym - chętnie nawiązuje kontakty - bardzo dobrze sprawowała się jako admin, gdy z nią grałem - kulturalna - miła - sprawiedliwa - uczciwa - ma słodki głosik na TS <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Stycznia 2014 #106000 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Można dać Ci szansę chociaż jesteś z nami dość krótko. Jest wiele lepszych kandydatów, ale też dużo gorszych. Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blurred Napisano 4 Stycznia 2014 #106027 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Na duże Tak . -Ogarnięta -Kulturalna -Miła, Można by tak wymieniać i wymieniać. Aktywna na forum, widzę ją codziennie, sumiennie wykonuje swoje obowiązki. Także ja bym ją brał. (Bez skojarzeń) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Stycznia 2014 #106045 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Na TAK -Miła -Ogarnieta -Pomocna -Szczera Nadaje sie na posade moderatora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Stycznia 2014 #106052 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Jestem na tak. Jest aktywna, wymagania spelnia, ogarnieta... Pomocna Ale nastepnym razem już tak nie pros o to żebym sie wypowiedział bo to denerwuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tetra Napisano 5 Stycznia 2014 #106122 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Jestem na tak . Mila pani, ktora ogarnia warunki spelnia czego chciec wiecej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Stycznia 2014 #106143 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Duże tak , aktywna , konsekwenta , sprawidliwa , szczera do bólu po za tym wymagania spełnione oraz Pani Zielona jest bardzo komunikatywna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Stycznia 2014 #103444 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Jak najbardziej na tak Miła, ogarnięta i aktywna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Stycznia 2014 #106181 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Jestem na tak. -Ogarnięta. -Aktywna. -Komunikatywna. -Zawsze pomocna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Stycznia 2014 #106210 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Ja jestem na TAK ! Ogarnięta dziewucha Na Pewno da sobie rade ! Jest bardzo Miła I Kulturalna Dziewczyna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Stycznia 2014 #106225 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 TAAK + Ogarnieta + Mila ( bardzo ) + zawsze pomoze ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Old GaMer Napisano 5 Stycznia 2014 #106318 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Na tak. Aktywna na forum, z pewnością sobie poradzi( bo Zielona nawet z Chuckiem norisem poradzila ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bad ek` Napisano 5 Stycznia 2014 #106576 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Niestety za mała aktywność na forum. Odrzucone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bad ek` Napisano 5 Stycznia 2014 #106577 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi