Gość Guest Napisano 3 Stycznia 2014 #104964 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 1. Imie:Marcin 2. Kontakt:Steam i GG 3. Lokalizacja:Pomorskie 4. Czas jaki Poświęcasz dla CS-a:4-5h 5. Czas Który poświęcasz dziennie na forum (około):3-4H 6. Posty (min. 50 sensownych):Niestety nie ;/ 7. Co chciałbym zrobić na Forum (uzasadnienie):Wprowadzić miłą atmosferę , ogarynać spawny , i pomagać wszystkim aby każdy czuł się dobrze i doceniony 8. Dział którym chciałbyś się zajmować na forum:głownie zajmować się CodModami 9. Posiadanie umiejętności współpracy z ludźmi:Tak 10. Posiadanie cierpliwości i systematyczności:Tak 11. Coś o sobie:Mam 17lat, interesuje się głownie Mechaniką pojazdów samochodowych a także sportem ;] 12. Doświadczenie (Czy zajmowałeś już kiedyś takie stanowisko, Oraz jak radzisz sobie w obsłudze skryptu IPB):Nie miałem okazji ale chciałbym spróbować. 13. Obowiązkowe mikro:Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Stycznia 2014 #104978 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 Jestem nie przypomniała mi sie ostatania akcja ( juz troche dawno to było) na Shoutboxie w godzinach wieczornych jak ktos ci cos powiedział o rapie i Grubsonie i każdego wyzywałeś po czym dostałeś bana na dzień od Boundera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Stycznia 2014 #104980 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 Nie wyzywałem wszystkich tylko wyzywałem (waszego idola) Peje. Lepiej czytaj ze zrozumieniem ;] Ale było i mineło ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 3 Stycznia 2014 #104994 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 Krótki staż na Forum Brak 50 postów 2 warny za kulturę. //Dziękujemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 3 Stycznia 2014 #104995 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi