Reprezentant Napisano 3 Stycznia 2014 #104900 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 1. Imie: Mateusz 2. Kontakt: Steam: xnorbertxx 3. Lokalizacja: Dolny Śląsk 4. Czas jaki Poświęcasz dla CS-a: 3-4h 5. Czas Który poświęcasz dziennie na forum (około): Na forum to jestem cały czas przeważnie 4-5h 6. Posty (min. 50 sensownych): Są 7. Co chciałbym zrobić na Forum (uzasadnienie): Chciałbym pomóc administracji 8. Dział którym chciałbyś się zajmować na forum: To zależy co mi H@ przyznają 9. Posiadanie umiejętności współpracy z ludźmi: Chyba Tak , to inni powinni ocenić . 10. Posiadanie cierpliwości i systematyczności: Tak 11. Coś o sobie: Mam na imię Mateusz mam 17 lat jestem adminem na COD 800 i grywam także na pozostałych serwerach MH. 12. Doświadczenie (Czy zajmowałeś już kiedyś takie stanowisko, Oraz jak radzisz sobie w obsłudze skryptu IPB): Tak nie raz byłem moderatorem , miałem swoje forum na którym robiłem reklamy na zlecenie . IPB jeszcze nie obsługiwałem ale szybko się uczę . 13. Obowiązkowe mikro: Mam Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego podania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Stycznia 2014 #104950 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 Jestem na nie, również wróciłeś nie dawno po przerwie, popracuj trochę na tą posadę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reprezentant Napisano 3 Stycznia 2014 Autor #104953 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 Heh i wiedziałem że Pablito dasz mi na nie bo ja ci tak dałem ale ty dziecinny jesteś ... Jak byś nie zauważył to ja od dawna tutaj jestem bloody1 umiem przyjąć krytykę ale wiedziałem tylko że tak będzie ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Stycznia 2014 #104961 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 Widzę że nie umiesz przyjąc krytyki napisał ze jest na nie to jest na nie Polska to wolny kraj nic nie musi. A co do podania to jesem na tak myśle ze ogarnie Aktywny na forum, pomocny ale panuj nad emocjami przykładem jest twoja wypowiedź na górze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionteczekessa Napisano 3 Stycznia 2014 #104962 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 Myślę, że ogarnąłbyś tą posadę, lecz mam jedno małe zastrzeżenie do Ciebie, ale nie będę o tym tutaj pisał. Póki co jestem na tak, lecz to może się zmienić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Stycznia 2014 #104965 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 Ja ci daję moją szanse , jestem na tak , ale tego nie zwal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Stycznia 2014 #105000 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 Jestem na Nie. Zawsze aktywujesz się na forum gdy jest otwarta rekrutacja nic na forum od siebie nie wnosisz. Również na Ts3 Wyzywasz niektórych a to wnerwia uwierz nawet jak dla ,,jaj'' to może to kogoś urazić zaraz wytknisz mi daj dowody ale ok ;/. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 3 Stycznia 2014 #105022 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 Znam Cię już trochę , wiem , że jesteś ogarnięty , pomocny , i miły . Tylko obawiam się czy podołał byś funkcji jaką jest Moderator Forum . Dlaczego nie , każdy ma prawo spróbować , jestem na tak , powodzenia . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 4 Stycznia 2014 #105977 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Na tak, radzisz sobie bez problemu ze swoimi rangami, awans by się przydał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Stycznia 2014 #106010 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Jestem na TAK, można dać mu szansę, spełnia wymagania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Stycznia 2014 #106011 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Jestem na nie bo dałeś mi na nie :C Nie no żartuję :PPPP Jestem na tak reprezentant ogarnie też tą posadę tylko wchodź więcej na forum i się udzielaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Stycznia 2014 #106079 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Jesteś ogarniety, aktywny... Nie wiem czy dasz rade ogarnąc tą rangę... Ale jestem na TAK. Można dać szanse. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Stycznia 2014 #102554 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Jestem na tak. Miły, ogarnięty i pomocny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 5 Stycznia 2014 #106594 Administrator Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Stwierdziliśmy, że czegoś twojej osobie brakuje. Nie gniewaj się za to czy coś. Takie jest nasze zdanie a ty zrób wszystko, abyśmy je zmienili. Podanie odrzucone /close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 5 Stycznia 2014 #106597 Administrator Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi