Reprezentant Napisano 3 Stycznia 2014 #104900 Udost臋pnij Napisano 3 Stycznia 2014 1. Imie: Mateusz 2. Kontakt: Steam: xnorbertxx 3. Lokalizacja: Dolny 艢l膮sk 4. Czas jaki Po艣wi臋casz dla CS-a: 3-4h 5. Czas Kt贸ry po艣wi臋casz dziennie na forum (oko艂o): Na forum to jestem ca艂y czas przewa偶nie 4-5h 6. Posty (min. 50 sensownych): S膮 7. Co chcia艂bym zrobi膰 na Forum (uzasadnienie): Chcia艂bym pom贸c administracji聽 8. Dzia艂 kt贸rym chcia艂by艣 si臋 zajmowa膰 na forum: To zale偶y co mi H@ przyznaj膮聽 9. Posiadanie umiej臋tno艣ci wsp贸艂pracy z lud藕mi: Chyba Tak , to inni powinni oceni膰 . 10. Posiadanie cierpliwo艣ci i systematyczno艣ci: Tak 11. Co艣 o sobie:聽Mam na imi臋 Mateusz mam 17 lat jestem adminem na COD 800 i grywam tak偶e na pozosta艂ych serwerach MH.聽 12. Do艣wiadczenie (Czy zajmowa艂e艣 ju偶 kiedy艣 takie stanowisko, Oraz jak radzisz sobie w obs艂udze skryptu IPB): Tak nie raz by艂em moderatorem , mia艂em swoje forum na kt贸rym robi艂em reklamy na zlecenie . IPB jeszcze nie obs艂ugiwa艂em ale szybko si臋 ucz臋 .聽 13. Obowi膮zkowe mikro: Mam Prosz臋 o pozytywne rozpatrzenie mojego podania. Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 3 Stycznia 2014 #104950 Udost臋pnij Napisano 3 Stycznia 2014 Jestem na nie, r贸wnie偶 wr贸ci艂e艣 nie dawno po przerwie, popracuj troch臋 na t膮 posad臋. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Reprezentant Napisano 3 Stycznia 2014 Autor #104953 Udost臋pnij Napisano 3 Stycznia 2014 Heh i wiedzia艂em 偶e Pablito dasz mi na nie bo ja ci tak da艂em ale ty dziecinny jeste艣 ... Jak by艣 nie zauwa偶y艂 to ja od dawna tutaj jestem 聽 聽 聽 bloody1 umiem przyj膮膰 krytyk臋 ale wiedzia艂em tylko 偶e tak b臋dzie ;p 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 3 Stycznia 2014 #104961 Udost臋pnij Napisano 3 Stycznia 2014 Widz臋 偶e nie umiesz przyj膮c krytyki napisa艂 ze jest na nie to jest na nie Polska to wolny kraj nic nie musi. 聽 聽 聽 A co do podania to jesem na tak my艣le ze ogarnie Aktywny na forum, pomocny ale panuj nad emocjami przyk艂adem jest twoja wypowied藕 na g贸rze.聽 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
pionteczekessa Napisano 3 Stycznia 2014 #104962 Udost臋pnij Napisano 3 Stycznia 2014 My艣l臋, 偶e ogarn膮艂by艣 t膮 posad臋, lecz mam jedno ma艂e zastrze偶enie do Ciebie, ale nie b臋d臋 o tym tutaj pisa艂. 聽 P贸ki co jestem na tak, lecz to mo偶e si臋 zmieni膰. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 3 Stycznia 2014 #104965 Udost臋pnij Napisano 3 Stycznia 2014 Ja ci daj臋 moj膮 szanse , jestem na tak , ale tego nie zwal.聽 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 3 Stycznia 2014 #105000 Udost臋pnij Napisano 3 Stycznia 2014 Jestem na Nie. Zawsze aktywujesz si臋 na forum gdy jest otwarta rekrutacja nic na forum od siebie nie wnosisz. R贸wnie偶 na Ts3 Wyzywasz niekt贸rych a to wnerwia uwierz nawet jak dla ,,jaj'' to mo偶e to kogo艣 urazi膰 zaraz wytknisz mi daj dowody ale ok ;/. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 3 Stycznia 2014 #105022 Udost臋pnij Napisano 3 Stycznia 2014 Znam Ci臋 ju偶 troch臋 , wiem , 偶e jeste艣 ogarni臋ty , pomocny , i mi艂y . Tylko obawiam si臋 czy podo艂a艂 by艣 funkcji jak膮 jest Moderator Forum . Dlaczego nie , ka偶dy ma prawo spr贸bowa膰 , jestem na tak , powodzenia . 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 4 Stycznia 2014 #105977 Udost臋pnij Napisano 4 Stycznia 2014 Na tak, radzisz sobie bez problemu ze swoimi rangami, awans by si臋 przyda艂 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 4 Stycznia 2014 #106010 Udost臋pnij Napisano 4 Stycznia 2014 Jestem na TAK, mo偶na da膰 mu szans臋, spe艂nia wymagania.聽 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 4 Stycznia 2014 #106011 Udost臋pnij Napisano 4 Stycznia 2014 Jestem na nie bo da艂e艣 mi na nie :C Nie no 偶artuj臋 :PPPP Jestem na tak reprezentant ogarnie te偶 t膮 posad臋 tylko wchod藕 wi臋cej na forum i si臋 udzielaj. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 5 Stycznia 2014 #106079 Udost臋pnij Napisano 5 Stycznia 2014 Jeste艣 ogarniety, aktywny... Nie wiem czy dasz rade ogarn膮c t膮 rang臋... Ale jestem na TAK. Mo偶na da膰 szanse. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 5 Stycznia 2014 #102554 Udost臋pnij Napisano 5 Stycznia 2014 Jestem na tak. Mi艂y, ogarni臋ty i pomocny 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 5 Stycznia 2014 #106594 Administrator Udost臋pnij Napisano 5 Stycznia 2014 Stwierdzili艣my, 偶e czego艣 twojej osobie brakuje. Nie gniewaj si臋 za to czy co艣. Takie jest nasze zdanie a ty zr贸b wszystko, aby艣my je zmienili. 聽 Podanie odrzucone 聽 /close 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 5 Stycznia 2014 #106597 Administrator Udost臋pnij Napisano 5 Stycznia 2014 ***Wiadomo艣膰 wygenerowana automatycznie*** 聽 聽 W膮tek zosta艂 zamkni臋ty przez moderatora forum. 聽 Je艣li si臋 z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderator贸w lub administrator贸w. 聽 Pozdrawiamy Zesp贸艂 Multi-Head.pl Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi