Skocz do zawarto艣ci

[ZAMKNI臉TY]Podanie na Posad臋 Moderatora

Rekomendowane odpowiedzi

1. Imie: Mateusz

2. Kontakt: Steam: xnorbertxx

3. Lokalizacja: Dolny 艢l膮sk

4. Czas jaki Po艣wi臋casz dla CS-a: 3-4h

5. Czas Kt贸ry po艣wi臋casz dziennie na forum (oko艂o): Na forum to jestem ca艂y czas przewa偶nie 4-5h

6. Posty (min. 50 sensownych): S膮

7. Co chcia艂bym zrobi膰 na Forum (uzasadnienie): Chcia艂bym pom贸c administracji聽

8. Dzia艂 kt贸rym chcia艂by艣 si臋 zajmowa膰 na forum: To zale偶y co mi H@ przyznaj膮聽

9. Posiadanie umiej臋tno艣ci wsp贸艂pracy z lud藕mi: Chyba Tak , to inni powinni oceni膰 .

10. Posiadanie cierpliwo艣ci i systematyczno艣ci: Tak

11. Co艣 o sobie:聽Mam na imi臋 Mateusz mam 17 lat jestem adminem na COD 800 i grywam tak偶e na pozosta艂ych serwerach MH.聽 :)

12. Do艣wiadczenie (Czy zajmowa艂e艣 ju偶 kiedy艣 takie stanowisko, Oraz jak radzisz sobie w obs艂udze skryptu IPB): Tak nie raz by艂em moderatorem , mia艂em swoje forum na kt贸rym robi艂em reklamy na zlecenie . IPB jeszcze nie obs艂ugiwa艂em ale szybko si臋 ucz臋 .聽 :)

13. Obowi膮zkowe mikro: Mam

Prosz臋 o pozytywne rozpatrzenie mojego podania.

Odno艣nik do komentarza
Udost臋pnij na innych stronach

Go艣膰 Guest

Widz臋 偶e nie umiesz przyj膮c krytyki napisa艂 ze jest na nie to jest na nie Polska to wolny kraj nic nie musi.

A co do podania to jesem na tak my艣le ze ogarnie Aktywny na forum, pomocny ale panuj nad emocjami przyk艂adem jest twoja wypowied藕 na g贸rze.聽

Odno艣nik do komentarza

Go艣膰 Guest

Jestem na Nie. Zawsze aktywujesz si臋 na forum gdy jest otwarta rekrutacja nic na forum od siebie nie wnosisz. R贸wnie偶 na Ts3 Wyzywasz niekt贸rych a to wnerwia uwierz nawet jak dla ,,jaj'' to mo偶e to kogo艣 urazi膰 zaraz wytknisz mi daj dowody ale ok ;/.

Odno艣nik do komentarza

Go艣膰 Guest

Jestem na nie bo da艂e艣 mi na nie :C Nie no 偶artuj臋 :PPPP Jestem na tak reprezentant ogarnie te偶 t膮 posad臋 tylko wchod藕 wi臋cej na forum i si臋 udzielaj.

Odno艣nik do komentarza

• Administrator

***Wiadomo艣膰 wygenerowana automatycznie***

mxwk.png

W膮tek zosta艂 zamkni臋ty przez moderatora forum.

Je艣li si臋 z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderator贸w lub administrator贸w.

Pozdrawiamy

Zesp贸艂 Multi-Head.pl

Odno艣nik do komentarza

Go艣膰
Ten temat zosta艂 zamkni臋ty. Brak mo偶liwo艣ci dodania odpowiedzi.
  • Dodaj now膮 pozycj臋...