Gość Guest Napisano 3 Stycznia 2014 #104881 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 1. Imię: Mateusz. 2. Kontakt: Steam: OST. GG 6496190 3. Lokalizacja: Śląsk, Bielsko-Biała. 4. Czas jaki Poświęcasz dla CS-a: Na forum spędzam sporo czasu ze względu na moją posadę. W grze jest to 1-2h. 5. Czas Który poświęcasz dziennie na forum (około): Jak pisałem wyżej czas poświęcony na forum to 2-3h. 6. Posty (min. 50 sensownych): A jakieś tam skromne są. 7. Co chciałbym zrobić na Forum (uzasadnienie): Pisać swoje autorskie wywiady czy newsy wzbogacone o stanowisko moderatora, wiadomo człowiek wtedy więcej czyta i jest na bieżąco. Chcę również pilnować porządku na forum. 8. Dział którym chciałbyś się zajmować na forum: MultiHead.pl 9. Posiadanie umiejętności współpracy z ludźmi: Współpracuje i kontaktuje się z wieloma osobami ponieważ w pracy redaktora jest to niezbędne. 10. Posiadanie cierpliwości i systematyczności: Nie mnie to oceniać, ale ludzie tak mówią o mnie. 11. Coś o sobie: A no trochę zmieniło się w moim życiu jak i do jego podejścia. Zrozumiałem że krytykując nic tak na prawdę nie zmienię. Jeżeli jest źle to trzeba zakasać rękawy i brać się do roboty. Tak jest w tym przypadku, chcę pomóc. 12. Doświadczenie (Czy zajmowałeś już kiedyś takie stanowisko, Oraz jak radzisz sobie w obsłudze skryptu IPB): Moderator forum GTA SA SAMP. 13. Obowiązkowe mikro: Yes. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Stycznia 2014 #104886 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 Myślę , że mogę być na tak. Ogarnie jestem tego pewien, a to jest najważniejsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Stycznia 2014 #104888 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 Ostin : -Gracz ogarnięty -Jest miły -Kulturalny -I to tyle; D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Stycznia 2014 #104894 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 Na Tak - miły - ogarnięty - regularnie jest na forum ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reprezentant Napisano 3 Stycznia 2014 #104951 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 Jestem na tak znam go od kilku miesięcy z tej sieci i wiemy że ogarnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vEq.! Napisano 3 Stycznia 2014 #104967 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 No co do Ostinka , nie mam żadnych zastrzeżeń . Myślę, że szansę można dać, widać , że się stara chłopak . Jestem na Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Stycznia 2014 #104979 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 jestem na tak: +ogar +miły +aktywność można dac szansę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 3 Stycznia 2014 #105021 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 Bardzo aktywny formułowicz , nie boi się mówić prawdy , a to cenię . Jak dla mnie jesteś dobrym kandydatem , na stanowisko Moderatora . Nie mam żadnych zastrzeżeń , ale boję się jednej rzeczy czy zdołasz pogodzić obie funkcje Redaktora - Moderatora . Masz moje wielkie tak , powodzenia . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 3 Stycznia 2014 #105037 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 Pogodzić te obie funkcje nie będzie problemem LOVO. Nie musisz być aż tak poważny . Ogólnie OsTin, kiedyś admin call of duty 201, stały użytkownik. Jest stanowczy i szczery co w większości wypadków jest dobrą cechą. Twoje podanie jest czyste i zrozumiałe co dowodzi temu, że reprezentujesz sobą odpowiedni poziom. Jestem na Tak, powodzenia w dalszym etapie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Stycznia 2014 #105059 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 Jestem na Tak Chłopak jest aktywny,ogarnięty a jak będzie miał Redaktora i Moda to sobie poradzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 3 Stycznia 2014 #105064 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 Jestem na TAK: -Aktywny -Kulturalny -Miły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 3 Stycznia 2014 #105111 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 Zdecydowanie TAK. Widać, że starasz się pomóc sieci, próbujesz pobudzić forum do życia swoimi ostatnimi pracami, więc tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Stycznia 2014 #105119 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 Można dać szansę, jestem na Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 4 Stycznia 2014 #105455 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Jestem na Tak Miły Ogarnięty Bardzo aktywny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Stycznia 2014 #105535 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Jestem na Tak -aktywny -ogarniety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Stycznia 2014 #106021 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Na tak gdyż ostin dostał redaktora i na pewno nie będzie popełniał błędów ortograficznych jak i stylistycznych. Poświęca dużo czasu na forum, więc masz moje tak ! Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Stycznia 2014 #106069 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Niestety ale jestem na nie. Twoje zachowanie na ts3 jest żenujące. A moderator powinien być ogarniety na forum, ts3 oraz serwerach a nie spinać i wyzywać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Stycznia 2014 #103443 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Jestem na tak: -miły -ogarnięty -aktywny Da radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 5 Stycznia 2014 #106561 Administrator Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Podanie odrzucone. Jak dla mnie czegoś jeszcze brakuje w twojej osobie, aby dać taką pozycję. Oczywiście będziesz miał szanse, aby kiedyś zostać nim. Podanie odrzucone. /close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 5 Stycznia 2014 #106562 Administrator Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi