Skocz do zawartości

[ZAMKNIĘTY]old

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

1. Imię:  Marcin

2. Kontakt: Steam:  old

3. Lokalizacja:  Podhale

4. Czas jaki Poświęcasz dla CS-a: 3-5

5. Czas Który poświęcasz dziennie na forum (około):  praktycznie jestem cały czas, bo nie pracuje  :)

6. Posty (min. 50 sensownych):  rzecz jasna :)

7. Co chciałbym zrobić na Forum (uzasadnienie): Chciałbym pomóc kolegą oraz aby sieć systematycznie pchła się w górę. Wytwarzać atmosferę miłości, ładu i pokoju :)

8. Dział którym chciałbyś się zajmować na forum: przyjmę propozycję administracji, ale interesuje mnie Off topic, Dział z serwerami.

9. Posiadanie umiejętności współpracy z ludźmi: Kontakt to 2 ja. Jestem stanowczy, oraz rzetelny. Szczery również i prawdomówny oczym niektórzy wiedza.

10. Posiadanie cierpliwości i systematyczności: Mam w dobrym stopniu

11. Coś o sobie: Jestem Marcin mam 20 lat 1 lutego i narazie jestem bezrobotnym emerytem, hehe. Lubie wypić i śpiewać.

12. Doświadczenie (Czy zajmowałeś już kiedyś takie stanowisko, Oraz jak radzisz sobie w obsłudze skryptu IPB): Tak, prowadziłem sięc i nie tylko :)

13. Obowiązkowe mikro: Mam

Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego podania.

Ja jestem na TAK :) 

Widać , że się przykłada do tego co robi i myślę , że można powierzyć mu tę funkcję.

Ps. ciebie to wszędzie pełno :)

Na tą chwilę jestem na nie , masz wiele rang spisujesz się dobrze , zajmij się tym co robisz . A po za tym jesteś z nami stanowczo za krótko , na stanowisko Moderatora potrzebny jest ktoś doświadczony , chodzi mi tylko i wyłącznie o nasze forum(Nie żadne inne). . Do tego warny za spam itp. . Powodzenia .

Rozmawiałem z oldem , to równy gość , ale to jest moje zdanie i nie ode mnie zależy czy dostanie rangę czy nie . Croxiu tak to prawda, nikt nie jest idealny. ;)

PS : Conse tak ja śmię to pisać bo mam do tego prawo , miałem rangi , nie było zawsze idealnie , ale znasz powody , nie musisz tutaj po mnie jechać , dziękuję to tyle . Jeszcze raz powodzenia .

Reprezentant znów utrudniasz :) Chłopak isę stara na Ts3 działa jak należy można się z nim dogadać w każdej sprawie :0 nie jest osoba konfliktowa :) NA TAK!

Dobra to że ma wiele rang wskazuje tylko na to iż kolega jest wielofunkcyjny. Po za tym nie chodzi do szkoły ma już kilka lat na karku siedzi często na forum wchodzi na każde zawołanie na serwer. Był na pewnej sieci kilka miesięcy nie było z nim problemu a wam przeszkadza to że miał kilka warnów. Ludzie zazdrość i tyle możeci mi xxxxx

warnów. Wam też pewnie niekiedy mógłby wpaść warn na konto ale nikt nie czyta wszystkich postów.

Po za tym osoby które składają w tym samym czasie podanie o tę samą range nie powinny się wypowiadać w podaniach innych kandydujących możecie mnie cisnąć ale według mnie taka osoba będzie prawie wszystkim pisać nie itd.

masz wiele rang spisujesz się dobrze

Spisuje się dobrze ale jeżeli chce moderować forum bo ma czas to czemu ma tego nie robić ? Bo ma admina na serwerze ? Kto gra 24 h w cs'a ? niekiedy są takie dni w których nie chce się odpalać cs'a a siedzi się na forum.

A po za tym jesteś z nami stanowczo za krótko

Time Online: 12d 20h 29m 17s LOVONANY

Time Online: 12d 10h 40m 8s  Old

10 godzin mniej i jest za krótko ?

na stanowisko Moderatora potrzebny jest ktoś doświadczony

Robiłeś mu jakiś test że tak twierdzisz ?

Upominam cię tylko , że na forum nie używamy wulgaryzmów./ 7

Ostin rang można mieć od licha i ciut ciut. Można mieć wszystkie po kolei, ponieważ to zależy od tego kto ile jest w stanie zrobić. Sam kiedyś miałem s@, moderatora, ubteam, admina coda 200 itp..

Old to osoba już mi i wielu znana. Ciężko go uniknąć ponieważ jest wszędzie :D

Jest to osoba elokwentna i zdobyła pewnie zaufanie wielu z naszych graczy, na pewno jest to osoba kompetentna co widać po jego ogólnym zaangażowaniu.

Nie widzę powodów by wyrazić negatywną opinię.

Jestem na Tak.

Croxiu i Consecuente po części wyjaśnili też inne niejasności :)

Na tą chwilę jestem na nie , masz wiele rang spisujesz się dobrze , zajmij się tym co robisz . A po za tym jesteś z nami stanowczo za krótko , na stanowisko Moderatora potrzebny jest ktoś doświadczony , chodzi mi tylko i wyłącznie o nasze forum . Do tego warny za spam itp. . Powodzenia .

Mam Ci przypomnieć ile miałeś rang i z ilu się wywiązałeś? Mam Ci przypomnieć, że miałem Ci zabrać wszystkie jak choćby jedną zaniedbasz? I Ty śmiesz to pisać. Nie wiem kto Ci dał SM (lub nie chcę wiedzieć).

Dobra to że ma wiele rang wskazuje tylko na to iż kolega jest wielofunkcyjny. Po za tym nie chodzi do szkoły ma już kilka lat na karku siedzi często na forum wchodzi na każde zawołanie na serwer. Był na pewnej sieci kilka miesięcy nie było z nim problemu a wam przeszkadza to że miał kilka warnów. Ludzie zazdrość i tyle możeci mi xxxxx

warnów. Wam też pewnie niekiedy mógłby wpaść warn na konto ale nikt nie czyta wszystkich postów.

Po za tym osoby które składają w tym samym czasie podanie o tę samą range nie powinny się wypowiadać w podaniach innych kandydujących możecie mnie cisnąć ale według mnie taka osoba będzie prawie wszystkim pisać nie itd.

Spisuje się dobrze ale jeżeli chce moderować forum bo ma czas to czemu ma tego nie robić ? Bo ma admina na serwerze ? Kto gra 24 h w cs'a ? niekiedy są takie dni w których nie chce się odpalać cs'a a siedzi się na forum.

Time Online: 12d 20h 29m 17s LOVONANY

Time Online: 12d 10h 40m 8s  Old

10 godzin mniej i jest za krótko ?

Robiłeś mu jakiś test że tak twierdzisz ?

Upominam cię tylko , że na forum nie używamy wulgaryzmów./ 7

Croxiu, nic dodać nic ująć.

Jestem za kandydaturą Górala.

Nie zebym kogos obrazal czy cos ale lubie bardzo Olda...jest szczery i kulturalny. Ale z tym podaniem na moderatora TS3 troszke przesadziliscie.

- wiekszosc osob byla na nie

- rekrutacja byla zamknieta

- zbyt szybko to trwalo

Ale do olda nic nie mam, na tak

• Administrator

Za krótko z nami jesteś. Resztę wytłumaczyłem na ts3. :)

Podanie odrzucone.

/close

• Administrator

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

mxwk.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów.

Pozdrawiamy

Zespół Multi-Head.pl

• 1 year later...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...