Gość Guest Napisano 3 Stycznia 2014 #104820 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 1. Imię: Paweł 2. Kontakt: Steam: MS-13 3. Lokalizacja: Kujawsko-Pomorskie 4. Czas jaki Poświęcasz dla CS-a: 3-6h 5. Czas Który poświęcasz dziennie na forum (około): Bardzo dużo, praktycznie jestem cały czas. 6. Posty (min. 50 sensownych): Owszem są. 7. Co chciałbym zrobić na Forum (uzasadnienie): Chciałbym pomóc administracji. 8. Dział którym chciałbyś się zajmować na forum: To zależy co mi H@ przyznają 9. Posiadanie umiejętności współpracy z ludźmi: Wydaję mi się, że mam bardzo dobry kontakt z ludźmi. 10. Posiadanie cierpliwości i systematyczności: Oczywiście jest. 11. Coś o sobie: Mam na imię Paweł jestem adminem na serwerze only dd2,gg/dm, oraz jestem członkiem ekipy UBT. 12. Doświadczenie (Czy zajmowałeś już kiedyś takie stanowisko, Oraz jak radzisz sobie w obsłudze skryptu IPB) Niestety nie zajmowałem jeszcze tak odpowiedzialnej funkcji . IPB jeszcze nie obsługiwałem, ale myślę, że dam rade. 13. Obowiązkowe mikro: Mam Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego podania.Pozdrawiam MS-13 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Stycznia 2014 #104825 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 Wielkie TAK Zawsze obecny na Forum , robi to co do niego należy bardzo starannie i sumiennie, co tu dużo gadać trzeba mu dać kolorek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vEq.! Napisano 3 Stycznia 2014 #104826 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 No, jestem na Tak + Ogarnięty + Często na forum + Pomocny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Stycznia 2014 #104827 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 Jestem na bardzo duże TAK. Na forum jest obecny cały czas, kulturalny, pomocny i ma łeb na karku. Jest odpowiedzialny i na pewno sobie poradzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Stycznia 2014 #104861 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 Również Wielkie Tak ! Przesiaduje na forum połowę swojego życia, więc nie widzę przeszkody , aby nie mógł zostać moderatorem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Stycznia 2014 #104863 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 Jestem na tak Wykonuje swoją prace w ubt bardzo dobrze Wiek I na forum jest cały czas ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Stycznia 2014 #104869 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 Na tak. Mordeczka prawilna NA forum siedzi non stop Robi w ubt wszystko pięknie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Stycznia 2014 #104874 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 Jestem na tak. - ogarnia wszystko - myśli jak najlepiej o serwie - jest pomocny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Stycznia 2014 #104896 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 Na TAK W ubt robi wszystko jak należy i bardzo sprawnie często go widuję na forum jest pomocny : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Stycznia 2014 #104899 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 Co jak co, ale aktywności 32 dniowej na forum to mogę pozazdrościć. Jestem pod wielkim wrażeniem Twojej osoby, na TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reprezentant Napisano 3 Stycznia 2014 #104901 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 Na tak ogarnia w UBT więc Moderatora też ogarnie po za tym jest bardzo często na forum i robi jak najlepiej dla sieci . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Stycznia 2014 #104955 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 Również na tak miły pomocny aktywny na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Stycznia 2014 #104992 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 Adonai n ie znam cię zbyt dobrze ale po tym jak zachowujesz sie na serwerze jesteś stanowczy i konsekwentny Nadajesz się na tę posadę Na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Stycznia 2014 #105043 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 Pewnie, że tak Jesteś miłym, ogarniętym i spokojnym człowiekiem, z którym da się porozmawiać, wyjaśnić wszystko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 3 Stycznia 2014 #105052 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 Morel to osoba co najmniej bardzo zaangażowana w pracę forum i servera. Działa tu, tam i wszędzie. Jak to napisał u Old'a tak i u niego mogę napisać, że trudno się na niego nie natknąć ;D Jest już doświadczony i pojmuje co i jak. Jak Wyind. wyżej napisał czasu online to tylko zazdrościć. Masz moje pełne poparcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Stycznia 2014 #105056 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 Morelku oczywiście na TAK. Czemu? Bo to mój "gówniarz" Morelek. Jedna z bardziej ogarniętych osób w sieci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 3 Stycznia 2014 #105060 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 Jestem na TAK : -Miły -Spokojny -Ogarnięty -Aktywny na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 3 Stycznia 2014 #105061 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 Świetny człowiek , bardzo , ale to bardzo aktywny , zawsze pomocny , żadnych zastrzeżeń , na pewno sobie poradzi . Powodzonka . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 3 Stycznia 2014 #105086 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 WIELKIE TAK ! Jak do tej pory nie zawodzi w swoich obowiązkach, więc tutaj także powinien dać radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Stycznia 2014 #105262 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Bardzo duże tak. Praktycznie zawsze jest na forum. bardzo pomocny i ogarnięty. Miły i zawsze można z nim pogadać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aga Napisano 4 Stycznia 2014 #105400 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 TAK! Obecny na forum nieustannie , pomocny, miły, kulturalny. Da radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tetra Napisano 4 Stycznia 2014 #105402 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 jestem na tak ! Nasz nocny stroz Wypelnia swoje obowiazki prawidlowo , bez zastrzezen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Old GaMer Napisano 4 Stycznia 2014 #105451 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Na tak .Na pewno ogarnie ta posadę !! dajcie mu zieleń !!! Bardzo ogarnięta osoba a w dodatku aktywny cały czas na forum . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Stycznia 2014 #105528 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Tak -cały czas na forum można powiedzieć -kulturalny -ogarnięty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 4 Stycznia 2014 #105838 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Poznałem go na tyle dobrze, że nie musiałbym czytać podania. Paweł swoim zaangażowaniem i poświęceniem pozostawia konkurencję daleko w tyle, co jest widoczne gołym okiem. Przesympatyczny facet. Na pewno sobie poradzi. Szybko się uczy, czego dowodem są funkcje, które obecnie sprawuje. Koniec słodzenia - tak! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi