Gość Guest Napisano 4 Stycznia 2014 #105958 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Miałem przyjemność brać udział w grze w której adminuje. Niezauważalny mistrzy gry. Bezkonfiktowy. Pomocny. Zdecydowanie Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Stycznia 2014 #105965 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 TAK +praktycznie cały czas online +pomocny +kulturalny +ogarnięty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sy[K]uS Napisano 4 Stycznia 2014 #105981 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Oczywiście ze tak Na forum praktycznie jest zawsze, często pomagał mi na początku gdy miałem adma. No w ogóle ogarnięty koleś, zasłużył sobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Stycznia 2014 #105995 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 jestem na tak : ogar , mily , pomocny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Stycznia 2014 #106003 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Jestem na Tak, uważam, ze można dać Ci szansę, ale odwiedzaj naszego TSa -.- . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Stycznia 2014 #106056 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Podanie troszke mnie nie przekonuje... Ale widze że sie starasz, jesteś aktywny, wszędzie cie pełno więc można dać szanse. Na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Stycznia 2014 #106134 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Jestem na tak -Pomocny -Komunikatywny -Aktywny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Stycznia 2014 #106139 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Duże NIe ponieważ jesteś bardzo ogarnięty swoje obowiązki wypełniasz idealnie. nigdy nikt do Ciebie nie miał zastrzeżeń.. Zawsze jesteś obiektywny i pomocny. Uważam ze Moderator do Ub team by Tylko był nagroda dla Ciebie za wzorową służbę na stanowisku ub-team przechodzisz dalej ! masz Moje TAK ~!!! Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Stycznia 2014 #106498 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Jestem Na duze Tak + Aktywny na forum jak i serwerach, pomocny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bad ek` Napisano 5 Stycznia 2014 #106568 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Przyjęty. Bardzo aktywna, pomocna osoba. ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi