PaN_PiQuS Napisano 3 Stycznia 2014 #104768 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 dostałem bana w którym było napisane coś takiego [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina WOLUSS|n0 f0rm!?!?. [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : JuzeF [AMXBans] Powod : ' Cheater ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ multi-head.pl/amxbans/ [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 4 : 74711409 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 91.224.180.161 ' [AMXBans] ======================================== Ja gram na nicku PaN_PiQuS gdzie też mam premke, więc się spodziewam że ktoś ma to samo ip. Bardzo proszę o UB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Stycznia 2014 #104769 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 Jaki masz internet? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaN_PiQuS Napisano 3 Stycznia 2014 Autor #104771 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 nie mam zzmiennego ip jeżeli o to chodzi gram tu już ponad rok i to jest 1 taki problem. w konsoli mam napisane że dołączyłem jako PaN_PiQuS a bana dostał jakiś JuzeF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaN_PiQuS Napisano 3 Stycznia 2014 Autor #104780 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 mogę dzisiaj liczyć na UB ? bo chciałbym sobie pograć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 3 Stycznia 2014 #104790 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 Dam Ci Ub , ale następny ban i w 100% będzie jego brak . Musisz coś z tym zrobić , bo gracz o tym nicku może wejść na aktywnym . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 3 Stycznia 2014 #104792 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi