PaN_PiQuS Posted January 3, 2014 Share Posted January 3, 2014 dostałem bana w którym było napisane coś takiego [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina WOLUSS|n0 f0rm!?!?. [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : JuzeF [AMXBans] Powod : ' Cheater ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ multi-head.pl/amxbans/ [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 4 : 74711409 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 91.224.180.161 ' [AMXBans] ======================================== Ja gram na nicku PaN_PiQuS gdzie też mam premke, więc się spodziewam że ktoś ma to samo ip. Bardzo proszę o UB Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted January 3, 2014 Share Posted January 3, 2014 Jaki masz internet? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaN_PiQuS Posted January 3, 2014 Author Share Posted January 3, 2014 nie mam zzmiennego ip jeżeli o to chodzi gram tu już ponad rok i to jest 1 taki problem. w konsoli mam napisane że dołączyłem jako PaN_PiQuS a bana dostał jakiś JuzeF Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaN_PiQuS Posted January 3, 2014 Author Share Posted January 3, 2014 mogę dzisiaj liczyć na UB ? bo chciałbym sobie pograć Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOVASSS Posted January 3, 2014 Share Posted January 3, 2014 Dam Ci Ub , ale następny ban i w 100% będzie jego brak . Musisz coś z tym zrobić , bo gracz o tym nicku może wejść na aktywnym . Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOVASSS Posted January 3, 2014 Share Posted January 3, 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...