Gość Guest Napisano 3 Stycznia 2014 #104632 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 mam problem z cs wszedłem dziś na serwer co 800 lvl zagrałem chwilkę po czym było puszczone Nuke i ni się serwer zawiesił wyłączyłem i włączyłem grę ale nie wyświetla mi nic pisze tylko że serwer wyłączony a na forum pokazuje że jest włączony i gra dużo osób co się mogło stać proszę o pomoc i z góry dziękuje brylas c[: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Stycznia 2014 #104639 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 przepraszam zresetowałem komputer i się naprawiło jeszcze raz przepraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 3 Stycznia 2014 #105049 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 Naprawione/Wyjaśnione. /Zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 3 Stycznia 2014 #105050 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi