.::DwA gRoszE do WinA::. Napisano 2 Stycznia 2014 #104435 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 Drodzy koledzy koleżanki i inni. Mam mianowicie takie pytanie kto wymyślił taką klasę jak RAPER ? Nie chce obrażać nikogo ale ten ktoś ma z 5 lat ? staty rozdane wyśmienicie zero rozrzutu i dajcie mu jeszcze bezlik lub z 3 rakiety. Brawo kolejna klasa po stalkerze która jest wyśmienita . o 1/12 z m4 nie będę wspominał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Stycznia 2014 #104456 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 hmm co tu mówić to jest klasa premium to tak na początek no i jest nowością i jako klasa <> ma być łatwiej z niej grać po za tym Sniper masz skila w reku i grasz chyba klasa z awp to na spokojnie zabjasz ;D. ale też wierze ze jak wychodzicie na dlugi dystans i wchodzi 1/11 z m4 to denerwuje .. Lecz myśle ze po ostatnim jej dodaniu juz jest dość osłabiona i nie jest aż tak mocna jak gra 15 vis 15 to czesto sie mu amunicja konczy i bez bezlika zostaje z glokiem/diglem i bjie go każdy więc myśle ze na razie nie bd tu żadnych zmian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Stycznia 2014 #104489 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 Tak sniper mam 5 lat sorry. Ta klasa była testowana i jest teraz bardzo dobra. Z tego co widzę umiesz tylko narzekać 0 wkładu od ciebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 3 Stycznia 2014 #104508 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 Dodam coś od siebie, jak dla mnie ta klasa bez nr była by słaba Chociaż trochę się zgodzę ze sniperem, jak ta klasa dorwie bezlik to ogień . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Stycznia 2014 #104540 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 Sprawa została wyjaśniona w razie czegoś pisać otworzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Stycznia 2014 #104541 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi