Guest Guest Posted January 2, 2014 Share Posted January 2, 2014 Witam. Chcialbym aby bylo tak jak kiedys, aby po wejsciu Vipa na serwer mozna bylo od razu grac, a nie jak teraz trzeba wpisywac "reconnect". Nie zawsze nam sie uda zrobic tak szybko tego reconnecta i zagrac w pierwszej rundzie. Mysle ze inni tez beda za. Link to comment Share on other sites More sharing options...
POLAND. Posted January 3, 2014 Share Posted January 3, 2014 No oczywiście, że tak, ale to jest chyba jakiś błąd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jar|luki Posted January 3, 2014 Share Posted January 3, 2014 no nie wiem czy Ci sie to przyda ale ja jak slysze ze jest odliczanie to tak sekunde dwie przed koncem wychodze i wbijam ponownie idealnie na 1 runde;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted January 3, 2014 Share Posted January 3, 2014 Z moich informacji mogę powiedzieć, że prawdopodobnie zostanie to naprawione. Wpisanie w konsoli "retry" po załadowaniu mapy, to kwestia 1-2 sekund, więc nie ma opcji by nie zdążyć na rundę Link to comment Share on other sites More sharing options...
n-ty dzien Posted January 3, 2014 Share Posted January 3, 2014 Problem powinien zostać rozwiązany w najbliższym czasie. Tymczasem przepraszamy za utrudnienia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
n-ty dzien Posted January 3, 2014 Share Posted January 3, 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...