pionteczekessa Napisano 2 Stycznia 2014 #104292 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 [align=center]Nick: FreeZeOUt.`[/align] [align=center]Wiek: 14,5 roku[/align] [align=center]Doświadczenie (w byciu adminem): Duże, ponieważ byłem wiele razy adminem, w tym na JailBreaku tutaj.[/align] [align=center]Znajomość AMXX (W skali 1-10): Sądzę, że 8/10. Ogarniam panel amxmodmenu oraz podstawowe i niektóre zaawansowane komendy. Pluginów nie piszę.[/align] [align=center]Staż w CS-sie: 3 lata[/align] [align=center]Steam / NonSteam: Steam[/align] [align=center]Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: Nie mam przegranych godzin, ponieważ serwer dopiero powstał.[/align] [align=center]Dlaczego TY .!: Dlatego, że na serwerze grają same non-steamy, najczęściej widzę 2-3 cheaterów, a admina niestety nie, ponieważ serwer ma wybrakowaną administrację. Chciałbym zostać administratorem, ponieważ serwer mi się spodobał i zamierzam na nim grać codziennie. Myślę, że ogarnę tą posadę bezproblemowo.[/align] [align=center]Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 2-5 godzin.[/align] [align=center]Kontakt: Steam (redsikxd), PW na forum, TeamSpeak 3[/align] [align=center] [/align] [align=center] @EDIT[/align] Nie znam osobiście, nie widziałem nigdy na dd2 (pierwszym), więc Neutral. Tyle, że składam podanie na DD2 (drugim) ;p. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Stycznia 2014 #104307 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 Jestem na tak. Freezout to prawilna mordeczka. Mimo wieku jest bardziej dojrzały niż nie który 16+ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
POLAND. Napisano 2 Stycznia 2014 #104318 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 Jestem na tak. Wymagań nie ma, ale to jest Freez i wiadomo, że ogarnie go. To prawda, że admini only dd2 tam mniej grają, a na dd2 taki ktoś jak ty też się przyda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Stycznia 2014 #104414 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 Jak najbardziej na tak, malo adminow tam gra. A Frizi to prawdziwy informatyk, na pewno ogarnie. Na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Stycznia 2014 #104416 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 Nie znam osobiście, nie widziałem nigdy na dd2 (pierwszym), więc Neutral. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Stycznia 2014 #104419 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 A ja jestem na tak, wiem , że ogarniesz a to jest najważniejsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Stycznia 2014 #104512 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 Jestem na tak. Ogarnięty, miły i aktywny na serwerze, a co do wieku to da radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 3 Stycznia 2014 #104610 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 Również jestem na TAK, można dać mu szanse, mimo tego, że jednak nie ma tych 16 lat ;d Po za tym jest, ogarnięty, robi grafiki solidne i na czas Także czemu nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vEq.! Napisano 3 Stycznia 2014 #104667 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 Ja jestem na Tak. Bardzo dobrze wywiązywał się z Admina na JB, jak i grafika też się bardzo dobrze wywiązuje , więc myślę , że tutaj też da radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Stycznia 2014 #104692 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 TEz jestem na tak, czesto go widuje na dd2#2 ogarnie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bad ek` Napisano 3 Stycznia 2014 #104750 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 [align=center] [/align] [align=center] @EDIT[/align] Tyle, że składam podanie na DD2 (drugim) ;p. Składając podanie na Only DD2#2 masz także obowiązek adminować na Only DD2 (na starszym). Tak samo jak każdy ze starych adminów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Stycznia 2014 #104804 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 Byłeś adminem nawet pod moją kadencją kiedyś tam i gdzieś , znam cię i wiem, że dasz radę. Może twój wiek razi, ale jak to mawia krzyś "lepiej miec 14 lata, który ogarnia niż 20 lata, który nie wie jak zrobić ss" Kulturalny aktywny pomocny! tak ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sy[K]uS Napisano 4 Stycznia 2014 #105984 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Na tak Jest naprawdę ogarnięty i pomocny Parę razy robił mi prace, zawsze znalazł czas ;P Mimo wieku jest naprawdę w porządku . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Stycznia 2014 #105993 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Ja Jestem także na TAK: ogar mily da sobie rade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Stycznia 2014 #106028 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi