pionteczekessa Posted January 2, 2014 Share Posted January 2, 2014 [align=center]Nick: FreeZeOUt.`[/align] [align=center]Wiek: 14,5 roku[/align] [align=center]Doświadczenie (w byciu adminem): Duże, ponieważ byłem wiele razy adminem, w tym na JailBreaku tutaj.[/align] [align=center]Znajomość AMXX (W skali 1-10): Sądzę, że 8/10. Ogarniam panel amxmodmenu oraz podstawowe i niektóre zaawansowane komendy. Pluginów nie piszę.[/align] [align=center]Staż w CS-sie: 3 lata[/align] [align=center]Steam / NonSteam: Steam[/align] [align=center]Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: Nie mam przegranych godzin, ponieważ serwer dopiero powstał.[/align] [align=center]Dlaczego TY .!: Dlatego, że na serwerze grają same non-steamy, najczęściej widzę 2-3 cheaterów, a admina niestety nie, ponieważ serwer ma wybrakowaną administrację. Chciałbym zostać administratorem, ponieważ serwer mi się spodobał i zamierzam na nim grać codziennie. Myślę, że ogarnę tą posadę bezproblemowo.[/align] [align=center]Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 2-5 godzin.[/align] [align=center]Kontakt: Steam (redsikxd), PW na forum, TeamSpeak 3[/align] [align=center] [/align] [align=center] @EDIT[/align] Nie znam osobiście, nie widziałem nigdy na dd2 (pierwszym), więc Neutral. Tyle, że składam podanie na DD2 (drugim) ;p. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted January 2, 2014 Share Posted January 2, 2014 Jestem na tak. Freezout to prawilna mordeczka. Mimo wieku jest bardziej dojrzały niż nie który 16+ Link to comment Share on other sites More sharing options...
POLAND. Posted January 2, 2014 Share Posted January 2, 2014 Jestem na tak. Wymagań nie ma, ale to jest Freez i wiadomo, że ogarnie go. To prawda, że admini only dd2 tam mniej grają, a na dd2 taki ktoś jak ty też się przyda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted January 2, 2014 Share Posted January 2, 2014 Jak najbardziej na tak, malo adminow tam gra. A Frizi to prawdziwy informatyk, na pewno ogarnie. Na tak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted January 2, 2014 Share Posted January 2, 2014 Nie znam osobiście, nie widziałem nigdy na dd2 (pierwszym), więc Neutral. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted January 2, 2014 Share Posted January 2, 2014 A ja jestem na tak, wiem , że ogarniesz a to jest najważniejsze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted January 3, 2014 Share Posted January 3, 2014 Jestem na tak. Ogarnięty, miły i aktywny na serwerze, a co do wieku to da radę Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trik3r Posted January 3, 2014 Share Posted January 3, 2014 Również jestem na TAK, można dać mu szanse, mimo tego, że jednak nie ma tych 16 lat ;d Po za tym jest, ogarnięty, robi grafiki solidne i na czas Także czemu nie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vEq.! Posted January 3, 2014 Share Posted January 3, 2014 Ja jestem na Tak. Bardzo dobrze wywiązywał się z Admina na JB, jak i grafika też się bardzo dobrze wywiązuje , więc myślę , że tutaj też da radę Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted January 3, 2014 Share Posted January 3, 2014 TEz jestem na tak, czesto go widuje na dd2#2 ogarnie! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bad ek` Posted January 3, 2014 Share Posted January 3, 2014 [align=center] [/align] [align=center] @EDIT[/align] Tyle, że składam podanie na DD2 (drugim) ;p. Składając podanie na Only DD2#2 masz także obowiązek adminować na Only DD2 (na starszym). Tak samo jak każdy ze starych adminów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted January 3, 2014 Share Posted January 3, 2014 Byłeś adminem nawet pod moją kadencją kiedyś tam i gdzieś , znam cię i wiem, że dasz radę. Może twój wiek razi, ale jak to mawia krzyś "lepiej miec 14 lata, który ogarnia niż 20 lata, który nie wie jak zrobić ss" Kulturalny aktywny pomocny! tak ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sy[K]uS Posted January 4, 2014 Share Posted January 4, 2014 Na tak Jest naprawdę ogarnięty i pomocny Parę razy robił mi prace, zawsze znalazł czas ;P Mimo wieku jest naprawdę w porządku . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted January 4, 2014 Share Posted January 4, 2014 Ja Jestem także na TAK: ogar mily da sobie rade Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted January 4, 2014 Share Posted January 4, 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...