Bad ek` Napisano 2 Stycznia 2014 #104015 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 Witam. Większość graczy ma dość map assualt, tak więc robię ankietę i czekam na wypowiedzi. Mapa z największą ilością głosów nie zostanie usunięta z serwera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Stycznia 2014 #104033 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 A cs-assault_1337 wgl jest wgrana tak mi sie wydaje ze chyba nie nigdy jej nie gralem na codzie 200lvl i nie da sie jej nominowac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bad ek` Napisano 2 Stycznia 2014 Autor #104038 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 Myślę, że 2 odmiany assaulta wystarczą. Cs_assault jest mapą za mała na 32 slotowy serwer. Takie jest moje zdanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ja sie tak nie bawie Napisano 2 Stycznia 2014 #104039 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 Czyli rozumiem że zostanie tylko jeden assault edit. aha ok. napisaliśmy posty równocześnie sry za spam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Stycznia 2014 #104046 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 Gram trochę na codzie i zwykły asflat jak i mega starczą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Stycznia 2014 #104073 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 Tak moim zdaniem powinien zostac mega poniewaz kazdy za szase na jakies zabicie a na zwylym to kiepsko strasznie grac /wiem ze nie gram ale moim zdaniem tak powinno byc. :aggressive: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Stycznia 2014 #104355 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 Mega i zwykły i to na tyle ziomeczki moim zdaniem jeszcze eldo dodac powinno bo mi tej mapki strasznie brakuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BounDer Napisano 2 Stycznia 2014 #104404 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 cs_assault, jest podstawową mapą, więc mogłaby zostać. Z pewnością usunąłbym bob_assault_militia. Mapa niby fajna, ale brak celów do wykonywania jest lekką udręką. cs_assault_mega, ma zbyt łatwy dostęp do hostów. Gracze często łamią regulamin na tej mapie, stawiając miny przy hostach. Reszta assaultów moim zdaniem jest dobra, wyrzuciłbym tylko te dwie mapy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Stycznia 2014 #104408 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 BOunder na zwykłym assault to jest zbyt mało miejsca na 31 graczy.Polecą skany od ct to już prawie pół tt nie ma a 2 pół jest zabijane przez he. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 3 Stycznia 2014 #104509 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 Jak dla mnie mapa cs_assault_mega całkowicie wystarczy, zwykły asfalt to porażka, chodzi mi tu o he . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tetra Napisano 9 Stycznia 2014 #108943 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 jeden asfalt powinien wystarczyc . I jestem za tym zeby to byl cs_assault_mega na zwyklym jest za malo miejsca dla tylu graczy , mega jest optymalny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 9 Stycznia 2014 #108949 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 cs_assault_mega wystarczy, proszę jak najszybciej coś z tym zrobić bo co druga, trzecia mapa leci asfalt, już żygać się chcę . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bad ek` Napisano 9 Stycznia 2014 Autor #109053 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 Dzisiaj zostaną usunięte dwie mapy. (jak na tą chwilę) cs_1377_assault i bob_assault_militia. /zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bad ek` Napisano 9 Stycznia 2014 Autor #109054 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi