Gość Guest Napisano 1 Stycznia 2014 #103783 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2014 Nick: Wiesniak Wiek: 17 Doświadczenie (w byciu adminem): Byłem już parokrotnie adminem, myślę że mam wystarczające doświadczenie Znajomość AMXX (W skali 1-10): 7 Staż w CS-sie: Około 5 lat Steam / NonSteam: Steam Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: http://www.gametracker.com/player/Wiesniak/80.72.43.106:27022/ Dlaczego TY .!: Mam już doświadczenie może nie w 100% ale mam i w ogóle serwerownia potrzebuje nowych adminów Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: W zależności od dnia ale często 3,5-4h Kontakt: GG, Skype Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Stycznia 2014 #103790 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2014 Ja jestem na TAK. Wiem, że jest dobry w tym i daje mu wielką szansę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Stycznia 2014 #103791 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2014 Spełnia Wszystkie wymagania na Admina.Jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Stycznia 2014 #103793 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2014 Jestem na Tak. Spełnia wymagania, znam go i da sobie rade jako admin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Stycznia 2014 #103796 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2014 Oczywiście, że na tak + Wiek + Steam + Ogarnięty gracz. Myślę, że rozróżni czita od skilla + Staż w CSie - nie widzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Stycznia 2014 #103864 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 Też jest na tak. Wpadam czasem na coda 801 i widzę kolegę. Kultura jest. Tylko kolego czasem wpadaj na ts Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BobSON Napisano 2 Stycznia 2014 #103867 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 Jestem na Tak: + wiek + aktywność. TAAAAk ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 4 Stycznia 2014 #105462 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Jestem na Tak spełniasz wymagania, chociaż nie wiem czemu mało kiedy widzę Cię na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 4 Stycznia 2014 #105468 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 A ja go widuje nawet często. Gracz który się nie narzuca, a po tym co pisze na U@ widać, że pojęcie o chiterach itp ma. Jestem na Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reprezentant Napisano 4 Stycznia 2014 #105477 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Na tak jestem iż gdyż spełnia wymagania i często jest na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Stycznia 2014 #105694 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Ja jestem na NIE! Po tym co zrobił nie umiejąc wstawić ss'ów wątpię żeby miał 17 lat i mógł ogarnąć Admina. Moja wina, że mam jakieś inne programy niż inni ??!!! Więc....... ja nawet nie mogłem znaleźć screenshotów tak mam wszystko powalone. A ja wątpie że ty masz wgl 13 lat, a co dopiero rocznikowo 16 ! Słyszałem parokrotnie twój głos. Co tu dużo mówić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 7 Stycznia 2014 #108233 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 Odświeżam oraz proszę o więcej komentarzy lub rozpatrzenie podania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProSatanek Napisano 8 Stycznia 2014 #108741 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi