Gość Guest Napisano 31 Grudnia 2013 #103743 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2013 Nick: karmazynowa broda Wiek: rocznikowo już 16 mam Doświadczenie (w byciu adminem): Byłem Adminem na rożnych serwerowniach np. nieistniejącej już CS-Baraki Znajomość AMXX (W skali 1-10): z 8 Staż w CS-sie: ze 4 lata Steam / NonSteam: Steam Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: http://www.gametracker.com/player/karmazynowa%20broda/80.72.43.106:27022/ Dlaczego TY .!: PO prostu mam w tym doświadczenie, co tu więcej powiedzieć Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: no tak ok. 3H, ale zależy od dnia Kontakt: GG, Steam PS. Przyjęliście 12-letniego Booba, myślę, że mi też się szansa należy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 31 Grudnia 2013 #103744 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2013 Jestem na tak gdyż broda ogarnia serwer i na pewno da rade jako admin. Miły kultura i pilnuj porządku na 801. PS nie pisz ze booba przyjęli. Jak odczekałeś żeby mieć 16 rocznikowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 1 Stycznia 2014 #103770 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2014 Jestem za tym, aby dać mu admina na próbę. Jest dosyć często na serwerze i uważa, że zna amx na 8, dlatego można go sprawdzić @ Edit: Przed chwilą podczas gry zmieniłem zdanie, okazał się problemowy i trochę arogancki oraz zaobserwowałem, że słabo zna regulamin. Również pisał hasła typu "EvO nie rób z siebie błazna" po tym jak dałem typkowi SS'y przez co jestem na NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Stycznia 2014 #103781 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2014 Dobra jestem na TAK ! Broda przeprosił mnie i ja daje mu szanse jestem na 90 % na TAK ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Stycznia 2014 #103794 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2014 Jestem na Tak. Grałem z nim i na pewno ogarnie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Stycznia 2014 #104098 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 Jestem na nie. -mało cie widze na serwerze -brak kultury -Słaba znajomość regulaminu +wiek +stem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 4 Stycznia 2014 #105464 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Broda jesteś dość kontrowersyjną postacią bo mimo, że niby warunki spełniasz tak regulaminu nie znasz prawie wcale. Na braku znajomości przyłapało cię wiele osób za pomocą twojej pewności siebie. Jestem na Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 7 Stycznia 2014 #108234 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 Odświeżam oraz proszę o więcej komentarzy lub rozpatrzenie podania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Stycznia 2014 #110006 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2014 Ja wiem, że pisze po swoim postem itp. ale nikt nie rozpatrza mojego podania. Czekam już 11 dzień! trochę mnie to wkurza. Proszę o rozpatrzenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Stycznia 2014 #110078 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2014 Odświeżam i proszę o rozpatrzenie podania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProSatanek Napisano 11 Stycznia 2014 #110311 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2014 nie znasz regulaminu forum z czego dobrze Ciebie pamietam bo skladales podania nawet ja nie minelo 2tyg po 2gie skladales podania a nie spelniales wymogow poki co jestem na nie.... i to szybko sie nie zmieni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProSatanek Napisano 11 Stycznia 2014 #110312 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2014 nie znasz regulaminu forum z czego dobrze Ciebie pamietam bo skladales podania nawet ja nie minelo 2tyg po 2gie skladales podania a nie spelniales wymogow poki co jestem na nie.... i to szybko sie nie zmieni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProSatanek Napisano 11 Stycznia 2014 #110313 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi