Skocz do zawartości

[ODRZUCONE]Podanie Broda :)

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nick: karmazynowa broda

Doświadczenie (w byciu adminem): Byłem Adminem na rożnych serwerowniach np. nieistniejącej już CS-Baraki

Znajomość AMXX (W skali 1-10): z 8

Staż w CS-sie: ze 4 lata

Steam / NonSteam: Steam

Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: http://www.gametracker.com/player/karmazynowa%20broda/80.72.43.106:27022/

Dlaczego TY .!: PO prostu mam w tym doświadczenie, co tu więcej powiedzieć :)

Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: no tak ok. 3H, ale zależy od dnia

Kontakt: GG, Steam

PS. Przyjęliście 12-letniego Booba, myślę, że mi też się szansa należy.

Napisano

Jestem na tak gdyż broda ogarnia serwer i na pewno da rade jako admin. Miły kultura i pilnuj porządku na 801. PS nie pisz ze booba przyjęli. Jak odczekałeś żeby mieć 16 rocznikowo :o

Napisano

Jestem za tym, aby dać mu admina na próbę. Jest dosyć często na serwerze i uważa, że zna amx na 8, dlatego można go sprawdzić :)

@ Edit: Przed chwilą podczas gry zmieniłem zdanie, okazał  się problemowy i trochę arogancki oraz zaobserwowałem, że słabo zna regulamin. Również pisał hasła typu "EvO nie rób z siebie błazna" po tym jak dałem typkowi SS'y  przez co jestem na NIE

Napisano

Jestem na nie.

-mało cie widze na serwerze

-brak kultury

-Słaba znajomość regulaminu

+wiek

+stem

Napisano

Broda jesteś dość kontrowersyjną postacią bo mimo, że niby warunki spełniasz tak regulaminu nie znasz prawie wcale.

Na braku znajomości przyłapało cię wiele osób za pomocą twojej pewności siebie.

Jestem na Nie.

Napisano

Ja wiem, że pisze po swoim postem itp. ale nikt nie rozpatrza mojego podania. Czekam już 11 dzień! trochę mnie to wkurza. Proszę o rozpatrzenie :)

Napisano

nie znasz regulaminu forum z czego dobrze Ciebie pamietam bo skladales podania nawet ja nie minelo 2tyg po 2gie skladales podania a nie spelniales wymogow poki co jestem na nie.... i to szybko sie nie zmieni

Napisano

nie znasz regulaminu forum z czego dobrze Ciebie pamietam bo skladales podania nawet ja nie minelo 2tyg po 2gie skladales podania a nie spelniales wymogow poki co jestem na nie.... i to szybko sie nie zmieni

Napisano

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

odrzuc.png

Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera.

Uzasadnienie:

Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie

Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl

• Odpowiedzi 12
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Najaktywniejsi w tym temacie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...