Gość Guest Napisano 31 Grudnia 2013 #103669 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2013 Chciałabym was teraz na prawdę pożegnać. Od jakiegoś czasu w ogóle nie chce mi się grać w cs'a.. Wole LoL'a Dziękuje naprawde za wspaniałe wspomnienia z wami.. Jestem z wami od marca, prawie rok Będę jedynie grywała na ; cod mod, dd2. Z czego wychodzi, że rezygnuje z Admina Jb. Życzę wszystkim szczęśliwego nowego roku oraz udanego sylwestra. Chciałabym pozdrowić : Aquaxa za tak wspaniałą sięć. Wkońcu znalazłam tu wspaniałą osobe. Dziękuje Relopa znamy się bardzo długo dziękuje . BePe za pomoc na Jb MrLes za wszystko, tobie najbardziej dziękuje. Freezeout [ chyba dobrze nick napisałam ] za grafike, za pomoc przy jb LudzieCygana za poprawe humoru Snake również za poprawe humoruu Oraz znam Cię też długo Oraz resztę Multi-Head.pl Bardzo dziękuje i wybaczcie za problemy które sprawiałam. Jeszcze raz wszystkiego najlepszego w życiu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 31 Grudnia 2013 #103680 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2013 Papa . Szkoda że opuszczasz sieć myślałem że ją lubisz . Tobie też bardzo dziękuje za wszystko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 31 Grudnia 2013 #103681 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2013 Les ja ją bardzo lubię. Lecz przez cs'a jestem agresywna. Były tu bardzo fajne i nie zapomniane wspomnienia <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionteczekessa Napisano 31 Grudnia 2013 #103685 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2013 Romantyki . Cześć, też dzięki za wspólną grę na jb . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 31 Grudnia 2013 #103688 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2013 Bajo ;C Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 31 Grudnia 2013 #103694 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2013 Zawsze mialem takie do Ciebie pytanie jako ze jestes dziewczyna to zawsze na avatarze na forum tez masz dziewczyne ja jako chłopak nigdy bym nie mogł wstawic zdjecie jakiegos chlopaka.Nie miałem kiedy zadać tego pytania odpowiedz prosze Jesli nie chcesz nie musisz Szczesliwego nowe roku i powodzenia w zyciu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Stycznia 2014 #104808 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 narka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 11 Lutego 2014 #112201 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi