Cowboy Posted December 31, 2013 Share Posted December 31, 2013 Program, którym się posługujesz: Photoshop CS6 W czym się specjalizujesz: Wykonam wszystko : tapety na kompa ,awatary,sygnatury,spraye do cs Jak długo zajmujesz się robieniem grafiki: nie wiem dokładnie tak gdzieś z 3 miechy ale wiecie bo miałem tu grafika Kilka Twoich prac: Za chwilkę zrobię Co z tego że mam Admina na innej serwerowni w czym to ma niby przeszkadzać ja tu nie proszę o Admina tylko o Grafika Link to comment Share on other sites More sharing options...
vEq.! Posted December 31, 2013 Share Posted December 31, 2013 masz admina na innej sieci, a ja takich ludzi nie toleruje.., ale jeżeli Ci tak zależy to czemu nie .. masz małe tak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
croxiuu Posted December 31, 2013 Share Posted December 31, 2013 Skreślasz go bo ma admina na innej sieci ? To tak jakby babka wyprosiła cie ze sklepu bo widziała cie jak robiłeś zakupy u konkurencji. Według mnie jeżeli już składasz podanie to raczej już powinieneś mieć chociaż 1-2 grafiki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted December 31, 2013 Share Posted December 31, 2013 Jeżeli tak co mówi Consek . To masz moje duże tak . Robisz super sygnatury jak i avatary Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted December 31, 2013 Share Posted December 31, 2013 Hmm, nie rozumiem. To, że ma admina na innej sieci u nas nie będzie adminem. Przecież grafik praktycznie nie ma żadnych praw a świadczy usługi na rzecz naszej społeczności z własnej nieprzymuszonej woli bez zysków. Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Shooter. Posted December 31, 2013 Share Posted December 31, 2013 Robi super grafiki , był już tutaj grafikiem i wywiązywał się ze swoich obowiązków bardzo dobrze i co z tego że ma admina na innej sieci [powiedział mi że zrezygnuje]. Jestem na duuuże TAK Link to comment Share on other sites More sharing options...
pionteczekessa Posted December 31, 2013 Share Posted December 31, 2013 Co z tego, że ma admina na innej sieci? Jeśli nie będzie sobie dawał rady z tego powodu to chętnie pomogę ;d. Jestem na tak, robisz hmmm, może nie jakieś piękne, ale wystarczajaco dobre dla użytkowników prace. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted December 31, 2013 Share Posted December 31, 2013 jestem na Tak mało Grafików niech sprubuje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Procentowy Posted December 31, 2013 Share Posted December 31, 2013 Myślę, że Cowboy zasługuję, na bycie Grafikiem. Prace wykonywał starannie, i sumienie. Masz moje Tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bad ek` Posted January 1, 2014 Share Posted January 1, 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko GRAFIKA. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...