Gość Guest Napisano 31 Grudnia 2013 #103529 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2013 Witam ! Po raz kolejny mam problem z wejściem na serwer.. Gdy serwer jest pełny, zawsze próbuje się "wepchnąć" jak ktoś wyjdzie.. no i dziś tak próbowałem i po chwili wyskakuje mi "You have been banned from this serwer", serwer się nie ładuje wgl, nie pisze mi powód bana ani nic.. tak jak kiedyś.. wtedy samo się po jakimś czasie odwiesiło.. dziś od rana nie mogę nic zrobić.. proszę o poradę. Pozdrawiam Peacemaker. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 31 Grudnia 2013 #103530 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2013 to dlatego ze bardzo czesto klikales odwiez albo polacz i server uznal cie jako bota ban sam powinien uplynac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 31 Grudnia 2013 #103531 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2013 Reset routera, jak to nie zadziała, to będzie musiał odczekać kilka godzin, następnie ban sam minie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 31 Grudnia 2013 #103539 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2013 Jest to wina tego ze caly czas spamiles wejsciem na serwerem . Serwer odebrał cie jako ddos i dał "bana". Reset routera albo musisz czekać do resetu serwera. //zamkne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 31 Grudnia 2013 #103540 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi