Gość Guest Napisano 21 Stycznia 2016 #386352 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 [align=center]Siemka! Dostałem zgodę od właściciela sieci @aquax na reaktywacje Q&A! [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center]Organizuje zapisy, bo nie znalazłem osoby która nie odpowiadała. Pisałem również na ShoutBoxie ale nikt się nie zgłosił [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center]Wzór: [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center]Nick:[/align] [align=center]Dlaczego Ty?: [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center]ZAPISY PROWADZĘ JA! SAM BĘDĘ WYBIERAŁ OSOBY CHODŹ WĄTPIĘ, ŻE KTOŚ NIE BĘDZIE ODPOWIADAŁ! [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center]Pozdrawiam Rumcajs.[/align] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 21 Stycznia 2016 #386357 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 Nick: LOVELY# Dlaczego Ty?:Tak na prawdę wracam na sieć po dosyć długiej przewie, nowi gracze na pewno mnie nie znają tak więc, jestem chętny na pytania Ups, jak się pospieszyłem to sorki, aquax potwierdź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mart_Verum Napisano 21 Stycznia 2016 #386358 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 @@aquax możesz to potwierdzić? Czy to aby nie dział redakcji powinien takie rzeczy ogarniać? @ wyszło atenszynhoring Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 21 Stycznia 2016 #386365 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 @@aquax? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Stycznia 2016 #386375 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 Macie >.< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KsOgAmEr22 Napisano 21 Stycznia 2016 #386391 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 Nick: Kubaaa kAraCz BoToW! Dlaczego Ty?: Uważam, że nikt mnie tu nie zna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 21 Stycznia 2016 #386392 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 Po konsultacji z @@aquax temat zostaje oczywiście zamknięty ze względu na to, że @ prowadzi już Q&A. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 21 Stycznia 2016 #386393 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi