Gość Guest Napisano 30 Grudnia 2013 #103147 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2013 Siemano. Chciałem złożyć skargę na admina Niedzwiadek, który opiekuje się serwerm zombie mod. Sytuacja wyglądała nastepująco: Pierwszy gracz dobiegł do kampy, ja byłem drugi. Jak wiecie na początku panuje wielki syf, wszyscy drą się do TS`a, biegają, blokują. Niedzwiadek przekrzykiwał się z innym graczem o kampie, wynikało z tego chyba, że mam mu ustąpić. Dobra, ale jak w 2/3 sekundy mam to zrobić. Nie chce mówić już o bloczeniu przez innych. Dostałem kicka i straciłem sporo AM. Mało prawda ? A no prawda, to tylko kick. Chce tylko zwrócić uwagę na małą cierpliwość adma Niedzwiadek. Przydaloby się trochę poczekać, dać wyjść, a nawet przytoczyć fragment regulaminu ( tylko 1 zdanie przez ts`a - kto pierwszy w kampie, ten decyduje). Proszę więc Niedzwiadka by następnym razem zachował się trochę rozsądniej, w końcu jest adminem. Pozdrawiam. P.S - nie mówię, że Niedzwiadek jest słabym administratorem, w końcu spędza tam czas, ogarniał ludzi nie wykonujących celów itp. Admen jest dobrym, ale niedoskonałości trzeba wskazywać i eliminować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Grudnia 2013 #103150 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2013 Kolego, a gdzie dowody.? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Grudnia 2013 #103151 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2013 Kolego bez dowodów nic nie wskurasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Grudnia 2013 #103152 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 7 Stycznia 2016 #379729 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2016 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Skargi i problemy" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi