Guest Guest Posted December 30, 2013 Share Posted December 30, 2013 K o n k u r s o V i p a Na Wybranym Serwerze Chciałbym podać mój pomysł na konkurs o vipa na wybranym serwerze, w tym konkursie tworzyło by się 3-osobowe grupy walczące na mapkach aim/awp/fy o dojście do następnej tury. Jakby to wyglądało ? , ktoś z zarządu serwera losował by dwie grupy , które ze sobą mają walczyć, grup mogło by być bardzo dużo , poprostu w takiej sytuacjii było by więcej rund, gry były by odgrywany w weekendy, wygrani przechodzili by do następnej rundy, w sytuacjii gdy liczba grup była by nieparzysta ,usuwało by się grupę zgłoszoną jako ostatnią ,w finale zmierzyły by się dwie ostatnie grupy które wygrywały w poprzednich meczach w walce o Vipa na wybranym serwerze. Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego pomysłu by Hawkeye Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted December 30, 2013 Share Posted December 30, 2013 Interesujące. Można by takie coś zrobić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted December 30, 2013 Share Posted December 30, 2013 Pomysł całkiem ciekawy, ale można, by chwilkę odczekać, ponieważ teraz było już kilka świątecznych konkursów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chudy Posted December 30, 2013 Share Posted December 30, 2013 Pomysł nie jest zły, tylko, że ostatnio zakończył się podobny turniej gdzie mieliśmy grupy i nagrodą był steam,premium, vip, więc tak jak napisał Destiny, że warto by było odczekać jakiś czas z tym konkursem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Shooter. Posted December 30, 2013 Share Posted December 30, 2013 Konkurs jest bardzo ciekawy i można spróbować go zrobić . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted December 30, 2013 Share Posted December 30, 2013 Ale to już byłooo.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted December 30, 2013 Share Posted December 30, 2013 i nie wróci wiencej... też mi się tak wydaje, że powinnismy odczekać troche zanim zrobimy kolejny można powiedzieć taki sam konkurs jak był niedawno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted December 30, 2013 Share Posted December 30, 2013 No jasne ! Można zrobić takie coś, myślę że dużo osób się zgłosi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted December 30, 2013 Share Posted December 30, 2013 Pomysł jest fajny i jestem na TAK,ale niedawno coś takiego było. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOVASSS Posted December 30, 2013 Share Posted December 30, 2013 Pomysł bardzo fajny , ale można by trochę odczekać. Robić tak kilka podobnych turniejów może się szybko znudzić, tak wiec tak , ale nie teraz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
POLAND. Posted December 30, 2013 Share Posted December 30, 2013 Jestem za. Czy teraz czy za jakiś czas masz moje poparcie co do tego pomysłu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reprezentant Posted January 3, 2014 Share Posted January 3, 2014 Czemu nie ale ja bym go trochę dopracował ;d Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted January 3, 2014 Share Posted January 3, 2014 Pomysł jak najbardziej trafny, tylko musisz to ogarnąć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted January 31, 2014 Share Posted January 31, 2014 To co, robimy coś takeigo ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted January 31, 2014 Share Posted January 31, 2014 i nie wróci wiencej... też mi się tak wydaje, że powinnismy odczekać troche zanim zrobimy kolejny można powiedzieć taki sam konkurs jak był niedawno "I choć tyle się zdarzyło to do przodu wciąż wyrywa głupie serce" Nie no fajny pomysł ale odczekajcie jakiś czas. A jak będzie się odbywał to ja z chęcią wziąłbym udział Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOVASSS Posted January 31, 2014 Share Posted January 31, 2014 Można spróbować. Tylko musisz się tym zająć, bo jeżeli nie to pomysł nie ma sensu . Zrób zapisy i lecimy. Załóż oddzielny temat, ale mówię zrób to na poważnie, a nie, żeby zrobić . Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOVASSS Posted January 31, 2014 Share Posted January 31, 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...