Gość Guest Napisano 30 Grudnia 2013 #102916 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2013 Nick: OpC*Wiek: +18Doświadczenie (w byciu adminem): Pełniłem kiedyś funkcję administatora na czterech serwerowniach (jeśli zajdzie potrzeba, mogę wymienić je na PeWu), dodatkowo dość dawno temu posiadałem własny serwer.Znajomość AMXX (w skali 1-10): 7.Staż w CS-ie: 6 lat.Steam/Nonsteam: Steam.Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: http://www.gametracker.com/player/OpC%2A/80.72.40.110:27008/Dlaczego Ty?: Moja aktywność jest i następna para rąk do pracy zawsze się przyda. Jestem osobą godną zaufania, jeżeli jest jakakolwiek sprawa, która wymaga dyskrecji - można do mnie walić śmiało. Jeżeli decyduje się na napisanie podania o administratora, zdaje sobie sprawę, jakie obowiązki będą na mnie ciążyły. Jeżeli chodzi o ogarnięcie stanowiska, nie mam z tym żadnego problemu, robię to na spokojnie i z dystansem - nie chce się wywyższać nad graczami, admin jest dla graczy, a nie gracze dla admina, zgadza się? Nie należę do osób, które mogły by coś odwalić w sposób bardzo dziecinny, wręcz szczeniacki. Jak widzicie, w punkcie "doświadczenie" napisałem, że miałem już admina, dlatego Moja znajomość AMXX jest wystarczająca, aby w jakikolwiek sposób zaradzić sytuacji na serwerze. Stali gracze muszą mnie kojarzyć, nie jestem z Wami od dzisiaj, gram już trochę, dlatego nie czuje się nieznany. Jeżeli chodzi o kwestię kultury osobistej - zgadza się, czasami może się coś komuś wymsknąć albo poniosą kogoś emocję, lecz Moim zdaniem - pełnienie funkcji administratora do czegoś zobowiązuje, dlatego nie mam zamiaru naginać zasad kultury osobistej na serwerze, jak i oczywiście regulaminu. Jak dotąd, funkcję admina sprawowałem do samego końca, nigdy nie było na mnie żadnych skarg (jeśli były, na spokojnie zostawały wyjaśniane ).Czas, jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Trzy godziny w południe, jestem też dostępny wieczorem od 22 - można zliczyć z 5-6 godzin (oczywiście mam też swoje życie osobiste).Kontakt: PeWu na forum, steam: VicherrReKJeśli będzie trzeba, podam także gadu-gadu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Grudnia 2013 #102918 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2013 na tak czesto go widze na serverze wiek jest steam rowniez zapomniales dodac linka go GT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Grudnia 2013 #103304 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2013 Jestem na TAk: -Wymagania spelnione -Aktywnosć jest -Mily i ogarniety -Zglasza dobrze na u@ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Grudnia 2013 #103313 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2013 Dam Ci moje tak bo to co napisałeś jest prawdziwe i szczere od a do z. NO i wszystkie kryteria spełniasz + Dziwny styl gry masz ,,info " może skype lub inny informator he Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Grudnia 2013 #103317 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2013 Tak, często widzę na serwerze, ogarnięty człowiek + dobre podanko, widać postarałeś się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 30 Grudnia 2013 #103342 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2013 Ja jestem za daniem Ci admina na okres próbny . Masz dobrą aktywność na serverze , nie mam do Ciebie żadnych zastrzeżeń , wszystko ładnie napisane , ale zobaczymy jak to będzie. Wydajesz się spokojną i ogarniętą osobą , ale dla mnie gra na serverze to nie wszystko , musisz dać się lepiej poznać . Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Grudnia 2013 #103370 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2013 Nie mam do ciebie żadnych przeciw skazań. Kulturka jest skill jest . Można na próbę kolegę wziąć. A ps tylko zrób tak jak wtedy złożyłeś podanie i zniknąłeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 31 Grudnia 2013 #101617 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2013 Na tak - widzę go na serwie - Steam - Miły, ogarnięty nic dodać nic ująć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 31 Grudnia 2013 #103488 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2013 Zostałeś przyjęty na okres 1 Tygodnia. Po tygodniu zgłoś się do mnie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 31 Grudnia 2013 #103489 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi