Guest Guest Posted December 29, 2013 Share Posted December 29, 2013 CodMod 200lvl Nick: SWIETY*MIKOLAJ Ban: Na zawsze Powód: Czitowanie Godzina:około 02:10 IP serwera: 80.72.40.110:27008 Uzasadnienie: Nie wiem czemu nie dostałem ub jestem clear ssy były wrzucone nie wiem o co chodzi ... od god 12 do 02 dostałem 4 bany wrzucałem ssy i było dobrze a teraz nie dostałem ub. Proszę o uzasadnienie tej decyzji http://speedy.sh/DYWWQ/cstrike.rar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted December 29, 2013 Share Posted December 29, 2013 Dostałeś bana "Wstaw ss-y na forum" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chudy Posted December 29, 2013 Share Posted December 29, 2013 3 ss'y są takie same, niczym się od siebie nie różnią (HalfLife11,12,13) Bez ub Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chudy Posted December 29, 2013 Share Posted December 29, 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old GaMer Posted December 29, 2013 Share Posted December 29, 2013 Proszę tez zauważyć ze wszystkie ss'y maja taki sam czasz prócz ostatniego . Link to comment Share on other sites More sharing options...