BobSON Napisano 28 Grudnia 2013 #102524 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2013 Nick:Boob Wiek:12 ;/ ale myślę że to nie jest za duży problem Doświadczenie (w byciu adminem):byłem już adminem na tym serwerze i myślę że dam sobie radę znów ;D Znajomość AMXX (W skali 1-10):8 Staż w CS-sie:4 lata Steam / NonSteam:Steam Link do gametracker.com z przegranymi godzinami:http://www.gametracker.com/player/Boob/80.72.43.106:27022/ Dlaczego TY .!: Ponieważ byłem tutaj adminem i chcę znowu zasilić szeregi multi-head.pl Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:3-4h Kontakt:Steam: cryptonzipi Myślę że uda mi się zdobyć administratora ponieważ rzadko widzę admina na tym serwerze ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 29 Grudnia 2013 #102668 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2013 Jestem na Nie. Wiek 12lat to zdecydowanie za mało. Nie mam specjalnie nic do ciebie bo na serverze cię widuje, jednak zasady są po to by je respektować. Wybacz. Jednocześnie jak to możliwe, że ty tu adminem byłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Grudnia 2013 #102799 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2013 Na nie za mało lat nie ogarniesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProSatanek Napisano 29 Grudnia 2013 #102868 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2013 miałeś tu admina ja nie widzę przeciwwskazań byś go miał dalej tym bardziej że ogarniasz tą funkcję po drugie nie odszedłeś bez słowa tylko poinformowałeś mnie i H@ na TS'ie czemu musiałeś zawiesić plus do tego napisałeś rezygnację. Swego czasu zasłużyłeś się tej serwerowni w pamiętliwy sposób, aktywny... jakieś wątpliwości pisać do mnie na PW forum lub steam... pozdrawiam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProSatanek Napisano 29 Grudnia 2013 #102869 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi