Gość Guest Napisano 28 Grudnia 2013 #102496 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2013 Ponawiam temat bo nadal nie wiem ile int = dmg ! ? bo chyba 140 int = 0 !!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Stycznia 2014 #103863 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 Na pewno dało ci ileś dmg. Przelicznik na pewno jest mały. Z mp5 jak byłby większy to było by zbyt wielkie karanie. Zapewne jest 15int=1dmg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Stycznia 2014 #104324 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 Szkoda mogli by zwiększyć nikt nie gra tą klasa , a ja z chcęcią bym pograł , chociarz 5 int = 1 dmg Czy ktos z dostępem do amxx śie tym serwerem interesuje ? Jest sporo do poprawki . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Stycznia 2014 #104397 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 Okey jest może trochę ale potrzebne są pliki pewne. Zapewne nie wiesz jakie pligi jak mówisz że przez amx zwiększyć dmg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Stycznia 2014 #104457 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 Na pewno działa. dmg. i kolega wyzej ma rację zeby coś podkrecić w klasach trzeba pliku he .. a co do zadawanego dmg. to jak by bylo 1inty=1dmg to prz y140 inty... byly by 140 dmh. w noge przy 0 wytrzymki to pomyśl sobie co by sie działo.. a na bezliku,.. jak by nikt z awp/scaut 1/1 nie sciagna cie.. to byś wybiił steam przeciwny sam ;d 2 strzały 240dmg? hmm masakra ;D prawie jak bomba atomowa był byś tylko ze po wybuchu takimi dmg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Stycznia 2014 #104687 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 Szkoda mogli by zwiększyć nikt nie gra tą klasa , a ja z chcęcią bym pograł , chociarz 5 int = 1 dmg Czy ktos z dostępem do amxx śie tym serwerem interesuje ? Jest sporo do poprawki . 5int = 1 dmg . No i znam się troche pliki można samemu zmieniać . Znawcy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BobSON Napisano 3 Stycznia 2014 #104728 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 Trudno klasa jest jaka jest moim zdaniem ta klasa jest bardzo dobra ;P ja nie chce w niej nic zmieniać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Stycznia 2014 #104737 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 Super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Stycznia 2014 #104818 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 Magnum widzę że spamisz i dostaniesz ode mnie upomnienie pisemne :3. Bym już prosił niech ktoś zamknie to bo temat już żenujący. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 3 Stycznia 2014 #104892 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi