Gość Guest Napisano 27 Grudnia 2013 #102234 Napisano 27 Grudnia 2013 Wzór skargi: Data i godzina: 14:55 27.12.13r. Nick admina/gracza, który zawinił: eR. Dowody: Niżej wszystko. Świadkowie: - Uzasadnienie: Dostałem bana za "strzał z rakiet przed 7 sec" na cs_italy2. Jednak jest to dozwolone, a przynajmniej nie jest zabronione: 13. Nie strzelamy z jakiejkolwiek broni, bfg, airstrike, predator missle, awp, scout na resp wroga na mapach de_eldorado i de_alexandra przez pierwsze 7 sekund rundy. (Ban 30 min) Nie ma tu uwzględnionej mapy na której grałem- cs_italy2. Napiszecie że powinienem wiedzieć? No to proszę: http://multi-head.pl/topic/15779-regulamin-aktualizacja-zakazu-ataku-przez-7s/ Koleś napisał żeby wprowadzić to na każdej mapie, ale zostało to zbagatelizowane. Więc nie ma żadnych podstaw żeby ten ban był słuszny. Dla tych co nie otworzą linku: "Na naszym serverze zostało przyjęte , że nie robimy tego na tych 2 mapach . Jak zrobiłbyś to na każdej mapie , to była by zbrodnia . Bo gra bez dobrego skana to nie gra . To jest ta różnica jak strzelasz przez okno (dust 2002) niż przez ścianę na Eldorado i drzwi na Alexandrii . Na 2002 musisz podbiec aby kogoś zabić poprzez skana , a na tych mapach bez ruszania strzelasz z respa na respa . A chyba nie chcesz padać po sekundzie rozpoczęcia rundy . -.-" Napisał LOVOnany` D. . [AMXBans] Zbanowany przez Admina: eR. [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ multi-head.pl/amxbans/ [AMXBans] Powod: 'strzal przed 7 sec z rakiet' [AMXBans] Dlugosc bana: '30 minut' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:4:1618051952' [AMXBans] Twoje IP: '89.228.19 Edit. To że zbugowałem rakietę to bzdura. Jeśli tylko miałbym dostęp do HLTV (chociaż podobno go nie ma) i ten eR. otrzymałby za kłamstwo karę to chętnie bym to udowodnił bo nie łamię regulaminu i zawsze wykonuję cele, a przynajmniej się staram.
Gość Guest Napisano 27 Grudnia 2013 #102246 Napisano 27 Grudnia 2013 Gadałem z Er. i mówi że zbugowałeś rakiete. Puściłeś ją przed końcem rundy i w nowej rundzie zabiła.
LOVASSS Napisano 27 Grudnia 2013 #102248 Napisano 27 Grudnia 2013 No to jeżeli zbugował rakietę, to ban powinien być za zbugowanie ,a nie za strzał przed 7 sek . Bo to jest różnica . Może admin się pomylił z powodem , ale ban słuszny .
Chudy Napisano 27 Grudnia 2013 #102249 Napisano 27 Grudnia 2013 Pkt w regulaminie mówi że nie może być używane to na tych dwóch mapkach na innych jak najbardziej można używać rakiet szybciej... Ban niesłuszny. Ban już minął więc zamykam a admina eR poinformuję aby więcej tego nie robił. Zamykam ban minął, adminowie Cod'a 200 wyjaśnili całą sytuacje.
Chudy Napisano 27 Grudnia 2013 #102255 Napisano 27 Grudnia 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
2
1
Popularne Dni
27 Gru
5
Najaktywniejsi w tym temacie
Chudy 2 posts
LOVASSS 1 post
Popularne Dni
27 Gru 2013