Skocz do zawartości

brak lvl

7aro

Rekomendowane odpowiedzi

Mam to samo.. na klasie Generał z 65 zrobił się 1 lvl.. lecz niestety nikt nie chce mi pomóc.. Gracz Elite również tak ma.. Bydlak miał tak samo lecz po zalogowaniu ponownym na serwer miał już lvl a mi nie przywróciło.. Może ktoś pomoże nam teraz...

nie no super czyli tak lvl nie odzyskam misji nie da się wyzerować czyli stracony czas :D nieźle oby tak dalej tylko żeby teraz zdobyć 9x lvl jak jestem na 1 misji w 3 kolumnie hahaha nie wiem co będę musiał zrobić a wystarczy że ktoś kompetentny wszedł w logi i sprawdził a w szczególności ze wczoraj był robiony beckup

Nie wiem czy VIP jest przypisany do IP czy do Nicku, jesli do nicku to nic z tego...

sprawdź to, weź zmień nick, jak bd miał VIP'a to znaczy że jest przypisany do IP, ale wątpię w to bo jak ktoś miałby zmienne IP to nie mógłby mieć konta premium ani VIP'a...

Ale nie wiem poco tu kazdy z zwyklych graczy sie wypowiada niech sie wypowie jakis h@ i powie co o tym sadzi bo nie dosc ze co mape sa bugi to jeszcze lvl kasuje i nic z tym nie robia...

Ja się wypowiadam bo mam ten sam problem i czekamy na wypowiedź kogoś wyższej rangi od nas... ale nie mamy ssów więc i tak chyba to nic nie da...

Tak więc wchodzę dziś sobie na serwer i mam podobny problem, jeszcze 40 minut po pół nocy miałem 68 lvl, teraz muszę zaczynać wszystko od początku? Da radę zwrócić ? Dodam też ze wczoraj zostały mi zrobione ss-y tam chyba powinien być pokazany mój lvl.

PS: Level mam, wystarczy ze wpisałem parę razy retry :)

Ostatnio Występują lagi na serwerze i sie dzieją dziwne rzeczy Administracja postara sie uporać jak najszybcej może z tym..

CO do wczytywania klas zalezy to od hostingu jak działa jak idealnie nie ma problemu jak sie coś dzieje to się dłużej wczytują na to wpływu nie mamy zbyt dużego. .

Przepraszamy za Kłopoty..   i życzymy miłej gry :)

Bez ss demka nic nie zdziałacie ale to też winna hostingu więc musicie czekać aż jakiś h@ wam coś powie.

//zamknę żeby uniknąć spamu i jak h@ będzie chciał to otworzy to .

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...