Gość Guest Napisano 26 Grudnia 2013 #98461 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2013 Witam... ! Dziś grając na waszym serwerze wszystko było pięknie i idealnie.. a tu nagle zmiana mapy i z moich 65 lvl zrobił się 1... Nie mam ani demka ani ssów niestety bo rozmawiałem z pozdro600... ale może ktoś mógłby potwierdzić to że miałem tyle lvl, mam wykonane prawie wszystkie misje z pierwszego rozdziału i obecnie robiłem 100k dmg i mam jeszcze 70 k do zrobienia.. Pomóżcie proszę, bo nie wiem co mam z tym zrobić... Pozdrawiam Peacemaker (Rafał) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Grudnia 2013 #98221 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2013 lvl od tak nie mógł ci uciec. Bez ss/demka nie masz dowodu że go miałeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 26 Grudnia 2013 #98222 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2013 Ja mogę potwierdzić ze miał ten lvl, dziś wszedłem na serwer i również nie miałem ale po wpisaniu retry lvl wrócił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Grudnia 2013 #98223 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2013 Bydlak też tak miał.. tyle że jemu reconnect pomógł a mi nie.. Panowie, pomóżcie.. zależy mi na tych lvl a nie chce mi sie wbijać od początku, wiele osób na pewno widziało jaki miałem.. Proszę, pomóżcie.. Gracz .::El!t3::.. miał tak samo, więc sam nie jestem.. tyle że on spadł do 11 lvl, a ja do 1.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Grudnia 2013 #98231 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2013 ja mogę tylko powiedzieć, że kiedyś była podobna sytuacja i bardzo prawdopodobne, że teraz się powtórzyła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Grudnia 2013 #98232 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2013 Mart_Verum prawdopodobnie też bd mógł potwierdzić bo wczoraj albo przedwczoraj rozmawiałem z nim o misji tej z DMG i może widział który mam lvl.. Są jakieśszanse wgl na odzyskanie lvla ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Grudnia 2013 #102288 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2013 Potwierdzam mi tez lev zabralo i 7aro rowniez ... Prosze o zajecie sie sytuacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Grudnia 2013 #103306 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2013 Reset lvl juz byl. Zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Grudnia 2013 #103307 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi