Guest Guest Posted December 26, 2013 Share Posted December 26, 2013 odnośnie tej klasy ta klasa jest zbyt mocna najlepiej jak odebrac jej 1/10 po co ma byc 2ga badz 3cia klasa ktora mam 1/10 w dodatku ma eliminator.. to juz sie robi bez sensu kazdy tylko bedzie gral tymi klasami jest to jak dla mnie zbyt przesadzone... ta klasa posiada jeszcze początkowo mocne staty... 2 rakiety i eliminator,skok mu zostawic a wywalic 1/10z m4 bo to juz jest przesada klasa ma z kazdej po troche... na serw wprowadzacie same klasy 1/x na zabicie lepiej by bylo jak to by byylo w perkach niz w klasach tyle z mojej strony Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted December 26, 2013 Share Posted December 26, 2013 Racja. Te nowe klasy to podróbki starych. Prorok to ulepszony chorąży np. Nie podobają mi się w ogóle:/ Lepiej zamiast dodawać nowe klasy to zrobić balans starych. I jak jeszcze wyżej napisał że każdy będzie grał tymi klasami. Zdecydowana większość gra klasami he 1/3 lub takimi z dmg+. Np. saper z +15 (!) dmg z p90 które z tym zbliżeniem ma taki rozrzut że ledwie co plus miny, druga broń i jeszcze all granaty:/ Plus dla niego że można kłaść miny w przejściach- ale żeby można było przeskoczyć.. Nie gram tu nie wiadomo ile, ale jeszcze nigdy nie widziałem żeby ktokolwiek dostał bana za miny nie do przeskoczenia, a jest takich sytuacji multum. CS chociażby na którym dojście do hostów bez wpadnięcia w minę graniczy z cudem lub 5 krotnym skokiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tetra Posted December 26, 2013 Share Posted December 26, 2013 popieram . niedługo bede same klasy premium albo co lepsze klasy normlane nie beda mialy porownania z klasami platnymi . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted December 31, 2013 Share Posted December 31, 2013 Reaper został edytowany i jest już dobrze zrobiony. Ja już żadnej klasy 1/? na zabicie z broni nie wprowadzę chyba że aquax. //zamykne gdyż wyjaśniłem bo edytowałem klase. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted December 31, 2013 Share Posted December 31, 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...