Gość Guest Napisano 25 Grudnia 2013 #101647 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2013 Dobry na wieczór wszystkim użytkownikom TS. 1. Nick na TS: OST 2. Wiek 21 lat. 3. Doświadczenie: Uczę się. W ostatnim czasie dużo czasu poświęcam, aby przebywać na TS. Czytam fora oraz różne poradniki związane z TS. Ostatnio postawiłem bota na kanale kolegi gdzie dzięki jego uprzejmości śpiewaliśmy sobie do piosenek puszczanych przeze mnie 4. Mikro(obowiązkowe): Jest! 5. Ile dziennie poświęcasz na TS?: 3h będzie no i przebywanie na androidzie (TS) 6. Dlaczego właśnie ty: Jestem miłym pomocnym i skromnym człowiekiem pochodzącym ze Śląska 7. Co wprowadzisz na naszego TS: Chciałbym wprowadzić częste śpiewanie bo mamy tutaj osoby z prawdziwym darem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 25 Grudnia 2013 #101656 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2013 Jestem na tak . Znamy się już dosyć długo , wiem , że jeżeli zostanie Ci powierzona jakaś funkcja, to Ty wywiązujesz się z niej dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Grudnia 2013 #101804 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2013 Ostin. Jesteś skomplikowanym przypadkiem. Prawdopodobnie wiesz o czym mówię. Ostatnimi czasy raczej starałeś się swoimi wypowiedziami i aktywnością na forum oczerniać sieć i jej władze. Być może robiłeś to w dobrej wierze, być może czułeś się skrzywdzony, być może po prostu to była złośliwość. Niestety w związku z powyższym nie dam Ci szansy na ts, popracuj nad poprawą Swojego wizerunku a do tematu będzie można wrócić. Odrzucam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Grudnia 2013 #101805 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi