Skocz do zawarto艣ci

[ZAMKNI臉TY]Podanie sula.

Go艣膰

Rekomendowane odpowiedzi

Go艣膰 Guest

1. Nick na TS: Sula.

2. Wiek: 16 w sierpniu 17

3. Do艣wiadczenie: Mia艂em kiedy艣 w艂asnego teamspeaka wi臋c wydaje mi sie 偶e ogarn臋.

4. Mikro(obowi膮zkowe):聽 Tak, mam mikrofon.

5. Ile dziennie po艣wi臋casz na TS?:聽 W nocy siedze praktycznie od 20-4 rano ;d W dzie艅 jak jestem na kompie to te偶 ca艂y czas

6. Dlaczego w艂a艣nie ty:聽 Chcia艂bym da膰 jeszcze wiekszy kawa艂ek serca tej sieci! S膮dz臋 偶e jestem pomocny i spokojny, nie lubie spin. No chyba 偶e z lovo. :) My艣l臋 偶e spokojnie ogarn膮艂bym t膮 posad臋 i pomogl H@ kt贸rzy maja czasem niezly spam na ts :)

7. Co wprowadzisz na naszego TS: Hmm przede wszystkim kulture, poniewa偶 ona bardzo ubolewa w ostatnich czasach. :) Postaram si臋 偶eby ka偶dy by艂 do siebie mile nastawiony i nie by艂o 偶adnych spin. :) Oczywi艣cie r贸wnie偶 wezm臋 na siebie troche ci臋zaru z bark H@ i on b臋dzie m贸g艂 po艣wieci膰 wi臋cej czasu na ogarnianie serwer贸w a nie bedzie wysluchiwa艂 spamu na ts3 :)

Pozdrawiam :)

Odno艣nik do komentarza
Udost臋pnij na innych stronach

Go艣膰 Guest

Jestem na Tak. Aktywny na ts , forum jak i na serwerze聽 dd2. uwa偶am ze skoro tyle rang ogarnia i nie ma sie do niego zastrze偶臋艅 to mo偶na da膰 mu kolejn膮 range bo my艣le ze ogarnie

Odno艣nik do komentarza

Go艣膰 Guest

Powinnienem by膰 na Nie gdy偶 :

Napisa艂 bajke , wyciska艂 poty przez godzine , na si艂e pisane nie szczerze bez sens

"Kr贸tko zwi臋藕le i na temat"

-- Na ts jestes w nocy gdzie nasi userzy s膮 troche mniej aktywni.. "troch臋"

-- Je偶eli siedzisz 20-4 jeste艣 nie wypocz臋ty co powoduje , 偶e jeste艣 agresywny i nie cierpliwy z kolei to sprawia , 偶e tworz膮 si臋 konfilkty kt贸rych tak nie lubisz

-- I kolejna ranga do kolekcji , ale po co?

Ale jestem na tak bo jest mi艂y i ogarni臋ty <3

Odno艣nik do komentarza

Go艣膰 Guest

Mimo, 偶e masz wiele pozytywnych opinii podanie odrzucam. Masz wystarczaj膮co funkcji w sieci i wiele do ogarni臋cia. Zajmij si臋 tym czym powiniene艣.

Odno艣nik do komentarza

Go艣膰 Guest

***Wiadomo艣膰 wygenerowana automatycznie***

mxwk.png

W膮tek zosta艂 zamkni臋ty przez moderatora forum.

Je艣li si臋 z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderator贸w lub administrator贸w.

Pozdrawiamy

Zesp贸艂 Multi-Head.pl

Odno艣nik do komentarza

Go艣膰
Ten temat zosta艂 zamkni臋ty. Brak mo偶liwo艣ci dodania odpowiedzi.
  • Dodaj now膮 pozycj臋...