Skocz do zawartości

[ZAMKNIĘTY]Podanie sula.

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

1. Nick na TS: Sula.

2. Wiek: 16 w sierpniu 17

3. Doświadczenie: Miałem kiedyś własnego teamspeaka więc wydaje mi sie że ogarnę.

4. Mikro(obowiązkowe):  Tak, mam mikrofon.

5. Ile dziennie poświęcasz na TS?:  W nocy siedze praktycznie od 20-4 rano ;d W dzień jak jestem na kompie to też cały czas

6. Dlaczego właśnie ty:  Chciałbym dać jeszcze wiekszy kawałek serca tej sieci! Sądzę że jestem pomocny i spokojny, nie lubie spin. No chyba że z lovo. :) Myślę że spokojnie ogarnąłbym tą posadę i pomogl H@ którzy maja czasem niezly spam na ts :)

7. Co wprowadzisz na naszego TS: Hmm przede wszystkim kulture, ponieważ ona bardzo ubolewa w ostatnich czasach. :) Postaram się żeby każdy był do siebie mile nastawiony i nie było żadnych spin. :) Oczywiście również wezmę na siebie troche cięzaru z bark H@ i on będzie mógł poświecić więcej czasu na ogarnianie serwerów a nie bedzie wysluchiwał spamu na ts3 :)

Pozdrawiam :)

Jestem na Tak. Aktywny na ts , forum jak i na serwerze  dd2. uważam ze skoro tyle rang ogarnia i nie ma sie do niego zastrzeżęń to można dać mu kolejną range bo myśle ze ogarnie

Powinnienem być na Nie gdyż :

Napisał bajke , wyciskał poty przez godzine , na siłe pisane nie szczerze bez sens

"Krótko zwięźle i na temat"

-- Na ts jestes w nocy gdzie nasi userzy są troche mniej aktywni.. "trochę"

-- Jeżeli siedzisz 20-4 jesteś nie wypoczęty co powoduje , że jesteś agresywny i nie cierpliwy z kolei to sprawia , że tworzą się konfilkty których tak nie lubisz

-- I kolejna ranga do kolekcji , ale po co?

Ale jestem na tak bo jest miły i ogarnięty <3

Mimo, że masz wiele pozytywnych opinii podanie odrzucam. Masz wystarczająco funkcji w sieci i wiele do ogarnięcia. Zajmij się tym czym powinieneś.

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

mxwk.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów.

Pozdrawiamy

Zespół Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...