`ZaJeBiOzA Posted April 15, 2016 Share Posted April 15, 2016 Coś o mnie Mam na imię Marcin mam 17 lat,Mam rodzeństwo siostrę i brata są młodsi ode mnie, interesuje się motoryzacja i Programowaniem, aktualnie chodzę na liceum Informatyczne. Uczę się tworzyć różne programy typu CD-#92. Mam dziewczynę Kasie jest w moim wieku, poznaliśmy się w gimnazjum, jesteśmy już 3 lata bodajże ona też chodzi do liceum Informatycznego. Lubię pomagać osobą bezdomnym zdarzy się że rzucę coś im, żeby nie umarli z głodu. Ogólnie to jestem miłym Chłopakiem i pomocnym lubię miła atmosferę. Lubie się śmiać z czegoś [align=center]Moja historia z counter strike zaczęła się w gimnazjum, ale do chwili w której znalazłem Kasie postanowiłem zrobić z cs'a przerwę. Ogólnie w csie lubię grać na DD2 Only, bo lubię dusta i przyjemnie mi się tam gra. Więc szukałem jakiegoś serwera DD2 Only. I znalazłem wasz postanowiłem zagrać Wszedłem na serwer, przywitałem się, i po graczy szacunku mogłem zauważyć że mnie skromnie Przywitali. Mój nick powstał, przez Piosenkę Każdy zna piosenkę Mój Ziomek - GanjaMafia W jednym zdaniu występuje słowo "ZaJeBiOzA" . Nick mi się bardzo spodobał i postanowiłem sobie go zmienić. Przed przed.. jak jeszcze nie miałem nicku "ZaJeBiOzA" Miałem nick Polis. [/align] [align=center]Polis mi się kojarzył z polską lecz też odkryłem nick w tej piosence na górze! To chyba tyle o mnie trochę o mnie wiecie [/align] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psychol. 2T4 Posted April 15, 2016 Share Posted April 15, 2016 Siema, a mam używać poprawnej interpunkcji czy takiej jak Ty? Bo się pogubiłem trochę Link to comment Share on other sites More sharing options...
FRESHASFUCK Posted April 15, 2016 Share Posted April 15, 2016 http://scr.hu/0w6fd/o19t9 HAHAHAHA dobry typ Link to comment Share on other sites More sharing options...
venividiwandi Posted April 15, 2016 Share Posted April 15, 2016 Hi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
3x NAAJ Posted April 15, 2016 Share Posted April 15, 2016 Elo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kasia Posted April 15, 2016 Share Posted April 15, 2016 cześć Link to comment Share on other sites More sharing options...
M@R!O Posted April 15, 2016 Share Posted April 15, 2016 Witam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MartyN Posted April 15, 2016 Share Posted April 15, 2016 Hey. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DANbeast Posted April 16, 2016 Share Posted April 16, 2016 Siemaneczko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Franio i Gwiazda Posted April 16, 2016 Share Posted April 16, 2016 Siemanko Link to comment Share on other sites More sharing options...