Gość Guest Napisano 24 Grudnia 2013 #101194 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2013 Twój nick podczas gry: Suczysyn Godzina, data zdarzenia: 14 :30 24.12.2013r Mapa: de_dust2 STEAM_ID / IP: 82.160.150.181' Uzasadnienie: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zbanowany przez Admina: eR. [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ multi-head.pl/amxbans/ [AMXBans] Powod: 'strzal przed uplywem 7 sec' [AMXBans] Dlugosc bana: '30 minut' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:4:241508725' [AMXBans] Twoje IP: '82.160.150.181' [AMXBans] ======================================= HAhahahahaha koles strzal ? czlowieku nie ma takiego czegos jak jest to ja prosze na to dowod ze ten strzal byl z przed 7 sek i prosze mi to wytluszczonym drukiem pokazac w ktorym akapicie regulaminu to jest napisane nie ma takiego czegos jak strzal z przed 7 sek padles to juz nie moja wina .... Jest takie cos jak SKANOWANIE przed 7 sek a to byl strzal przez dziorke w drzwiach wiec tu masz problem admin eR niepotrafi pogodzic sie z tym ze pada tak szybko prosze to wyjasnic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Grudnia 2013 #101195 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2013 Kolega ma racje. Er to twój błąd nie skanujemy itd tylko na mapach eldo i alexandra na dd2 można itd. 13. Nie strzelamy z jakiejkolwiek broni, bfg, airstrike, predator missle, awp, scout na resp wroga na mapach de_eldorado i de_alexandra przez pierwsze 7 sekund rundy. (Ban 30 min) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Grudnia 2013 #101213 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2013 Kolega ma racje. Er to twój błąd nie skanujemy itd tylko na mapach eldo i alexandra na dd2 można itd. 13. Nie strzelamy z jakiejkolwiek broni, bfg, airstrike, predator missle, awp, scout na resp wroga na mapach de_eldorado i de_alexandra przez pierwsze 7 sekund rundy. (Ban 30 min) A wiec co czeka kolega za to ? i czy za to moze wyleciec z progu takiego jak jest bycie adminem na servie cod mod 200lvl ? bo ja z wielka rozkosza zloze skarge Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Grudnia 2013 #101214 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2013 Wylecieć się nie ale upomnienie słowne owszem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 24 Grudnia 2013 #101222 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2013 Wyjaśnione, tak więc zamykam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 24 Grudnia 2013 #101223 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi