Guest Guest Posted December 24, 2013 Share Posted December 24, 2013 Twój nick podczas gry: Suczysyn Godzina, data zdarzenia: 14 :30 24.12.2013r Mapa: de_dust2 STEAM_ID / IP: 82.160.150.181' Uzasadnienie: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zbanowany przez Admina: eR. [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ multi-head.pl/amxbans/ [AMXBans] Powod: 'strzal przed uplywem 7 sec' [AMXBans] Dlugosc bana: '30 minut' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:4:241508725' [AMXBans] Twoje IP: '82.160.150.181' [AMXBans] ======================================= HAhahahahaha koles strzal ? czlowieku nie ma takiego czegos jak jest to ja prosze na to dowod ze ten strzal byl z przed 7 sek i prosze mi to wytluszczonym drukiem pokazac w ktorym akapicie regulaminu to jest napisane nie ma takiego czegos jak strzal z przed 7 sek padles to juz nie moja wina .... Jest takie cos jak SKANOWANIE przed 7 sek a to byl strzal przez dziorke w drzwiach wiec tu masz problem admin eR niepotrafi pogodzic sie z tym ze pada tak szybko prosze to wyjasnic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted December 24, 2013 Share Posted December 24, 2013 Kolega ma racje. Er to twój błąd nie skanujemy itd tylko na mapach eldo i alexandra na dd2 można itd. 13. Nie strzelamy z jakiejkolwiek broni, bfg, airstrike, predator missle, awp, scout na resp wroga na mapach de_eldorado i de_alexandra przez pierwsze 7 sekund rundy. (Ban 30 min) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted December 24, 2013 Share Posted December 24, 2013 Kolega ma racje. Er to twój błąd nie skanujemy itd tylko na mapach eldo i alexandra na dd2 można itd. 13. Nie strzelamy z jakiejkolwiek broni, bfg, airstrike, predator missle, awp, scout na resp wroga na mapach de_eldorado i de_alexandra przez pierwsze 7 sekund rundy. (Ban 30 min) A wiec co czeka kolega za to ? i czy za to moze wyleciec z progu takiego jak jest bycie adminem na servie cod mod 200lvl ? bo ja z wielka rozkosza zloze skarge Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted December 24, 2013 Share Posted December 24, 2013 Wylecieć się nie ale upomnienie słowne owszem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOVASSS Posted December 24, 2013 Share Posted December 24, 2013 Wyjaśnione, tak więc zamykam . Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOVASSS Posted December 24, 2013 Share Posted December 24, 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...